Asyamira Hulyaant Çok zorlanıyorum artık şu bir haftadır, en büyük problemim sırt ağrılarım bütün günüm yatarak geçiyor ve bu sıcaklar artık mahvolmuş durumdayım 😒😒 siz nasılsınız doğumunuz ne zaman, sezeryan mı düşünüyorsunuz ☺️
Hulyaant Asyamira sıcaklar büyük sıkıntı 2 gündür zorlanıyorum bende 😔 ama hiç durmuyorum evde hep bişeyler yapma çabasındayım 😊 Şimdilik normal düşünüyorum bir sıkıntı çıkmazsa .Siz nasıl düşünüyorsunuz
Asyamira Hulyaant Ne güzel, bende bu zamanlara kadar çok şükür rahattım ama galiba artık ağırlaşmış olmak ne demek yaşıyorum 😂 ben genel anestezi ile sezaryen istiyorum ☺️
Hulyaant Asyamira 😊 hepimizin gönlüne göre olur umarımm 🙏 bebişiniz kız mı erkekmi ? Bellimi sezeryan tarihiniz?
Asyamira Hulyaant İnşallah sağlıkla gelsinler de doğum şekli çok da önemli değil 🙏☺️ kız bizim cinsiyetimiz, Bahar hanım izne çıktı biliyorsunuzdur geldiğinde cumartesi günü kontrolümüz var sanırım o zaman gün alicaz tahmini olarak 1-2 Ağustos gibi alabiliriz demişti ☺️
Hulyaant Asyamira. Bizimde erkek cinsiyetimiz 👶 Bilgim var perşembe randevumuz var bizimde bakalımm 😊
Asyamira Hulyaant Ne güzell sağlıkla gelsin minnak 🐣 benimde Perşembe gününe almam lazımdı ama yetişemedim ya dolmuştu randevular cumartesine kaldık mecbur gecikmis olucaz ama napalım ☺️
Asyamira Hulyaant 23 yaşındayım, daha bir sene olmadı evlenip buraya taşınalı hiç bir yeri de bilmiyorum burada maaleseff. İstanbuldan geldim buraya yeniyim ☺️ siz peki? ☺️
Hulyaant Asyamira Ayy minnakmışsn ☺ ben 30 oldum cnm aslen göçmenim ayvalık doğumluyum 😅 5 yıldır burda yaşıyorum.
Asyamira Hulyaant Olsunn sizde genceciksiniz 😂😂 bir türlü alışamadım ben buraya sevemedim ya siz alismissinizdir artık ne güzel 😂😂
Hulyaant Asyamira Ben yabancı değildim buraya gidip geliyordum daha önce tüm akrabalarım burda ☺ bi ailem yok zaten ayrı yaşamaya alışık olduğumdan sıkıntı olmadı benm için 😅
Asyamira Hulyaant anladımm zaten alışmayan da bir şekilde alışmak zorunda mesela ben 😂 hiç kimsem yok o çok zorladı özellikle de pandemiye denk gelince bir yere gidip gelemedim yapayalnız kaldım koca sene 😂😂
Hulyaant Asyamira Zor olmuştur senin için 😔 Ev hanımısın sanırım öle oluncada zor olmuştur senin içinn ama minnakın gelmesine az kalmış sana en iyi arkadaş 🙏☺