mhlady_2021 1234A 2016 da başladıysa ve batıdaysanız maaşı yeni zamlarla 8.500 dür . Doğudaysanız üzerine 1000 civarı terör tazminatı alırsınız canım
Sumeyyekaya 1234A herkesin maaşı aynı değil canım meslekte kaçıncı yılı olduğu nerde çalıştığıda önemli doğuda ise doğu tazminatı alır bazı yerler vardır çift tazminat alır
Zynpksmrekz 1234A bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Biz eşimle herşeyi ortak yaparız geliride biliriz gideride.
Yasoo96 mrs_elisah nasil doguda alan yok ya. Hepimiz farkli ulkede yasiyor gibiyiz 😂 benim esim uzman. Tazminatla beraber aliyor okadar.Ic anadolu da alinmasi evet imkansiz bence de.
mrs_elisah Yasoo96 şaşkınım şuan doğudayız uzmanlar burada çift tazminat olmasına rağmen 12000 almıyor. Merak ettim eşiniz nerede görev yapıyor
Nurhanimm 1234A Kotu durum tabii ama degistirebilirsiniz bence erkekler oyle olabiliyo maalesef zamanla degisiyolar
Zasya Yasoo96 bizde Siirtteyiz 2017 girişli eşim, 12 bin almıyorz 😂 siz 2018 li olmanıza rağmen alıyorsanız bilemiyorum nasıl oluyor. 🙄
Esra2288 1.bölge ve 2.bölge terör tazminatları farklı çocuk sayısına göre de aldığı maaş farklı olabilir 2.bölge doğuda şuan en az 10.000 alıyor olması lazım (multinet,alışveriş fişi)hariç
Zeynepemlk 1234A benim eşimde uzman çavuş bildiğim kadarıyla hemen hemen aynı maaşları alıyorlar 8,9 bin civarı
Asiyeclk Durunbigeldim çok doğru doğuda olup 8 bin göremeyen uzmanlar var bölgeye göre maaşlar değişiyor 😅
Nurr-mom Allah alla çok tuhaf bir erkek maaşını parasını sizden sır gibi saklıyorsa ailesine sizden gizli yardım ediyor olabilir.Duyarsa istemez mani olur diye de demiyor olabilir
1234A Nurr-mom biz evlenmeden veriyor du parasını ama . maaşını tek saklayan erkek bu galiba . Oda benden kaynakli belki de ben hiç karismadim ne gerekiyorsa yapıyoruz diyordum.sorunu kendim de arıyorum artık. Evlendim evleneli rahat etmedim🙄 kendi durumumu çözemiyorum . Allah herkesin gönlüne göre versin