mrs_elisah Burcu_NFUE doğuda çok tehlikeli ve çift tazminatlı bir yerdeyiz ve buna rağmen burada bile 12.000 TL alan Uzman yok. Sınırdışında evet ama Türkiye sınırları içinde 12.000 TL Uzman alıyor demeniz garip 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Zasya mrs_elisah kesinlikle bende o yoruma tepki verdim okuyunca. Bizde çift taminat alıyorz 4 yıldır meslekteyiz 12 bin değil valla eşimin maaşı. Çok fazla atmiş. İç Anadolu da 12 bin nasıl alıyor acaba 😂
Yasoo96 mrs_elisah nasil doguda alan yok ya. Hepimiz farkli ulkede yasiyor gibiyiz 😂 benim esim uzman. Tazminatla beraber aliyor okadar.Ic anadolu da alinmasi evet imkansiz bence de.
Ada_omertoprak2116 1234A Valla canım bekçiler 5500 tl maaş alıyor uzmanlar astsubaylar 6 bin 7 bin falan pöhler daha fazla alıyordur arkadaşlarından öğrenme şansınız varsa eğer
Gkc92 1234A oturun açık açık bu konuyu konuşun bence maaşını ben neden bilmiyorum evlilik birliği içinde sır giz olmaz falan diyin
GamzeBaz Gizem_34 benım esım bnm maasımı bilmez bende bilmem canım 😇bn senın düşüncene de saygı duyuyorum
Zasya Burcu_NFUE biraz fazla atmışsınız. Eşim 4 yıllık uzman doğudayız o kadar para almıyoruz. İç Anadolu da nasıl 12 bin alıyor. Doğu harici uzman maaşı 7000 tl dir.
Pelinbyrktrlr 1234A böyle diyorsa sizden gizli bir şeyler çeviriyordur evlilikte maaş saklanmaz çünkü iki taraf için de geçerli bu durum
mom073 gokturkefe benim eşim 2 yıldır aynı yerde bir ay farklı aldığını görmedim her ay bodrosunu atıyor neden her ay farklı alsjn ki?
gokturkefe mom073 ilçeye göreve gitmediğinde o görev parası yatmıyor farklı dediğim de büyük birsey değil 300 500
rosatue 1234A yakın zamanda bir zam oldu. O zamla birlikte toplam 8300ü buluyor bu Batı için geçerli. Doğu illerinde terör bölgelerine göre tazminat alıyorlar, bölge riskine göre değişiklik gösteriyor.
rosatue gokturkefe balıkesirdeyiz. Her ay ilçe görevi olmuyor ama belirli bir rutini de yok. Bu ara şehir dışı görevleri oluyor 2-3 aylık. Siz neredesiniz 😊
gokturkefe rosatue Ay ne güzel bizde düşünüyorduk bi ara Balıkesir güzel yer galiba, elazığdayız bizde biliyorum maalesef gidiyor eşim 😢😢
rosatue gokturkefe Balıkesir’i düşünürseniz tavsiye ederim. Nezih yerleri var, sakin bir şehir. Tam memur kesimi ☺️ Şark dönüşü yeniden yazmayı düşünüyoruz. Memlekete tayin göndermiyorlarmış artık maalesef
Pinarnehirbebek 1234A memurlar nette maaş hesaplama kısmı var canım ordan hesapla çok merak ediyorsan 5 10 lira oynuyor oynamıyor maaşlar