1234A Eşi özel harekatçı olan var mı . Ben.esimin ne kadar aldığını bilmiyorum hiç bir zaman söylemez ve hep borcum var der . 🤔
Addile 1234A değişiyor o bütün pöhler aynı almıyor meslekteki yılına baglı 5 6 binle başlıyorlar devreleri yükseldikçe maaşda yükseliyor. Yeni pohle on yıllık pöh aynı maası almıyor yani
1234A Nursocum hiç bir borcumuz yok aslında tek bı apart almıştık oda aylık bizi zorlamayacak şekilde ayarladık krediyi
Burcu_NFUE Addile uzman çavuş bile 12 bin alıyor pöh 5-6 binle başlamıyor 5 bin ₺ alanlar sözleşmeli erler
GamzeBaz 1234A vlla küçük düşmezsin canım öyle düşünme kız sana harclık brakıorsa yeterince maasını bilmesende olur kuzum
1234A GamzeBaz kim eşinin ne kadar aldığını bilmiyor ki. Biz beraber ünv okuduk.tek farkı çalışıyor ben atanmadim çocuk bakıyorum
Gizem_34 GamzeBaz o ne demekmiş insan eşinin aldığı maaşı bilmezse olur mu aynı evi paylaşıyosun hayat arkadaşın
Ceya 1234A hangi ilde yaşadığınıza bağlı. Her ilin terör tazminatı farklı oluyor. Multinet verilen iller var. Biz hakkarideyiz mesela 9.990 gibi bir maaşı var eşimin
GamzeBaz 1234A ben bilmiyorum eşimde benım maaşımı bilmez inşallah tüm sorunların çözüme ulasır evde çocuk bakmak da iş canım öyle çalısmıyorum deme sende aslanlar gibi çalışıyorsun
1234A Nurhanimm gecistiriyo Kafa eski bilmesin alismasin kafası var . ailenden akıl alıyor galiba 4 yıldır evliyiz.yeni görüyorum
1234A Addile onu bilmiyorum devreye gore değişiyor bilmiyorum ama bilmiyorum 2016 da başladı tek bunu biliyorum ve Doğu görevi
Ceya Addile o kadar detaylı bilmiyorum canım çok karmaşık o şeyler e-devletten bordroya falan bakmak gerekiyor o detaylar için İnan eşim bile bilmiyor
Duygu_aslann 1234A bsey sorucam esiniz cimri birimi yani size haftalik harclk vs birakirmi ihtiyaclariniz icin. Bu durum cok sacma cunku esler arasinda
Nurhanimm 1234A Kotu durum tabii ama degistirebilirsiniz bence erkekler oyle olabiliyo maalesef zamanla degisiyolar