Burcugul Hanımlar pusetli bebek arabalarını önerir misiniz? İlk çocuğum olacağı için hiç bir bilgim yok. Ayrıca kanz marka pusetli arabalar nasıl kullandınız mı 🤗
Merve-bebek Burcugul Travel sistem Bebek Arabası çok pratik bence benim de ilk çocuğum çok araştırma yaptım ama en iyisi bu herhalde markası da Joelldi çok uyguna da aldık Instagram dan bir bakın bence moroğlu bebe site adı
aley_ckmk24 Burcugul biz henüz kullanmadık ama baby care marka aldık evde denedik baya iyi ve sağlam 😊
Burcugul Merve-bebek evet fiyatları güzelmiş dediğiniz markanın ama ikinci el almayı düşünüyorum ya zaten çok kullanılmamış oluyor genelde satanlar☺️ ayrıca kaç yasa kadar kullanılır sizce o arabalar
elisaoner38 Merve-bebek Bende uzun araştırmalar sonucum joell aldım doğumuna 10 günüm var kullanınca daha detaylı yazarım ama çok kaliteli ve çok tavsiye etti kullananlar
Burcugul Yesimblk çok para anacim 😱😱😱 zaten araba olduğu için bebek arabasıni çok kullanacağımı düşünmüyorum açıkçası uygun bir şey olsun istiyorum onun için
Ayseee4238 Burcugul baby Enzo çift yönlü aldım ben baya fonksiyonlu yatırıp içine pusetide yerlestirebiliyorsun hem kaliteli hemde kullanışı hoşumuza gitti daha bebek gelmedi ama evde eşimle kendimiz baya sürdük🤣🙈 fiyat olarak da diğer arabalara göre baya uygun bence.
Dilekcnkn Burcugul Bakın bakım güzel uygun arabalar var ben şanslıydım valla garantisi vardı kullanan kişide gerçekten çok temiz bakmıştı allah razı olsun 😊
Avokadoo @Burcugul cybex istiodum stokke ye bayildm 😂🙈 ama stokke de puset takilio mu onu bilmiorm bakip karar vericem ins