annesinin_beybisi Mgokkilicc 😄😄eskiden o tür filmleri çok izlerdim ama beni boşuna strese sokuyo hayat zaten yeterince stresli o yüzden izlemiyorum ve korkmuyorum 😁
AhahHbzhz Gamze2172 canım benimde kulağımın arkasında cikti ama bildiğin çıban aşırı canımcok yaniyodu kaynanam lokum sardi o onu olgunlaştırdi ve patlattı ama özel bölgeye lokum olurmu olmazmi onu bilemedim
Deletedmom23234 Mgokkilicc Hahahah öcüler benimde aklıma geliyo geceleri ama sorsan izlemekten vazgeçemem bir nevi kendimiz Kaşınıyoruz😁😁
Deletedmom23234 Mgokkilicc Hamilelikten oluyor 😁 bende izleyemiyorum biri bö dese çocuğu yanlışlıkla doğurucam 😁
Mgokkilicc Deletedmom23234 Allah korusun 🤲 eşimde bana diyor hamile olmasan seni çok korkuturdum diye Allah’tan evlenir evlenmez hamile kaldım ahhaha 🤣
Leylaakcay @Gamze2172 Aynı durum geçen benim basıma geldi ay nasıl bişeydi aklım sarmıyor yürürken ağrıyordu Burda bana sirke önerdiler pamukla sildim 1 gece beklettim sabah Bi baktım inmiş Allah kızlardan razı olsun 🌺
eebru- annesinin_beybisi bende de sık sık oluyodu sebamed 3.5 hcg intim yıkama sampuani kullanmaya başladım 3 senedir bir kere olmadi