Gamze2172 Kızlar acil yardım edin genital bölgede dudak kısmında nohut büyüklüğünde sivilce çıktı ve canımı çok yakıyor başına gelen varmı ne yapmam lazım 🥺🥺38+2 günlük hamileyım
snnur97 Gamze2172 ay ara ara oluyo oyle sırke dok pçtye orya koy bıde antbyotıklı krem fln sur sıkmya clş patlmdan rahtlaymazsn
Deletedmom23234 Gamze2172 Çıban kesin 1 hafta önce benimde öyle oldu yürümekte bile zorlandım 3 4 gün dokunamadım en son baktım ucu çıkmış patlattım. Ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama temizledim güzelce daha da iltihap kapmasin diye şuan geçti ama
dondurmalibebegim Gamze2172 annem kase lokum sardırırdı kardeşime. Lokum o sivilcenin ermesini sağlıyor. Erdirip içini boşaltın rahatlarsınız kıl vs dönmüştür.
Melikecskn2303 Gamze2172 aynı bende de var kucucuktu nohut kadar oldu ama gidiyor ben hiç bisey yapmadim enfeksiyonunuzmu var aceba
Karacam Gamze2172 ucunun çıkmasını bekle yoksa patlamaz canın çok yanar temiz tut birde hamile kullabilceği kremin varsa kurutucu sür Dr ne danış istersen
Deletedmom23234 Mgokkilicc Boy aynası da olur 😁 far paletindeki ayna da olur yeterki sen iste ben çözüm bulurum 😁😁
Mgokkilicc Deletedmom23234 Far paletinin tozunu alıp onunla yaparım çok iyi fikir 👏🏻👏🏻 evimde boy aynası yok tek ayna komidin ve banyo dolabında var geceleri aynalardan çok korkuyorum salak saçma filmler izlersem böyle olur işte 🤭🤣🤣
annesinin_beybisi Mgokkilicc bir ara ben de öyleydim ya hatta dolabın bir kapısı aynalı diğer aynasız aynalı olan tarafi diğer kapakla kapatıyordum aynadan üç harfliler beni rahatsız eder diye😁😄
Deletedmom23234 Mgokkilicc Hahahah öcüler benimde aklıma geliyo geceleri ama sorsan izlemekten vazgeçemem bir nevi kendimiz Kaşınıyoruz😁😁
annesinin_beybisi Gamze2172 neden bilmem bu şey bende sık sık olur ben jiletle temizledigim için oluyor diye düşündüm jilet kullanıyor musun
eebru- annesinin_beybisi bende de sık sık oluyodu sebamed 3.5 hcg intim yıkama sampuani kullanmaya başladım 3 senedir bir kere olmadi