Kızlar lütfen gören bişey yazsın gecende post açtım kimse yazmadı bebegim ilk ayından beri 2 hafta önde ben son adet tarihimi bilmiyordum 20 Aralık olarak sistemde hesaplandı ama bebegim hep öndeydi ilk haftadan beri 1 ay önce kontrole gittim doktorum şekerden şüpheleniyorum şeker yüklemesi yap dahiliyeye yönlendirdi beni bebegimin iri olması doktoruma şüphe uyandırdı dahiliyeye gittim şeker yüklemesi yapıldı 89 153 154 olarak çıktı sonuçlar ben araştırmama göre çok yüksek bir deger degildi ama insüline başlandı ve diyetisyene yönlendirildi 2 haftadır diyet uyguluyorum günde 3 defa 4 ünite ünsilin alıyorum ve bugün doktora kontrole gittim riskli gebelik diye 2 haftada 1 gel dedi artık bebegim 29 hafta 5 günlük çıkması gerekirken 33 hafta 5 gün çıktı ve 2 hafta 1.500 Gr iken bugün 2.148 Gr çıktı doktorum suyunda eşinde hiç bir sorun yok dikkat et diyetini sıkı uygula yürüyüş yap ve hareketleri kontrol et sürekli dedi sorum şu bebegim mi iri yoksa gerçekten gebelik şekerim mi var bu arada günde 6 defa kan ölçümü yapıyorum benim gibi olan var mı nasıl yol izlendi acaba dogumum sisteme göre mi olacak yoksa ultrasona göre mi 2 hafta sonra yine kontrol var soracağım doktoruma sizede sorayım dedim