ebozbey nagehan3534 canim 26 haftaligim sıcaktan midir neden bilmiyorum nefes alamıyorum daraliyorim açık havada bile aldığım nefes az geliyor
Seda9507 nagehan3534 benim 10 ve 11. Haftada çok oldu nefes alamıyordum ve bende astım sorunu da vardı ama vitamin kullanıyorum şuan çok sık olmuyor şükür
Zuhallahlt nagehan3534 hamilelikte cok oluyor ben de bi ara sabah nefes nefese uyanıyordum 20 haftalikken falan bu aralar iyiyim biraz 28 haftaya girdim
nagehan3534 Seda9507 bendede 10 gündür nerdeyse var bazıları sorduğumda bebek baskı yapıyor artık diyor bazıları piskojik diyor yani zor oluyor birde sıcaklar var
Seda9507 nagehan3534 benim şuan erken bebek baskı yapamaz ama bilmiyorum sıcaklar da etki ediyordur belki ama ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü gerçekten nefes yetmiyor gibi oluyordu. Boğuluyor gibi
Melek3 Seda9507 sizi o kadar iyi anlıyorum ki aldığım nefes gitmiyor gibi derin neffes alsan da kalbini skmislar gibi çok zor 😣😣
Kereminannesiiiiiii nagehan3534 bakarlar tam kan hemogram diye geçiyor kadın doğum doktorum yaptırmamı söyledi deyin yaparlar