Asilllll Mervebilgi Deme 39 deme ya çatlarım Dr un gülmeyecgini bilsem geçen soracaktim 17 haftada gittiydik kendim bile güldüm saçmalama dedim 30 larda falan konuşulmya başlansa sanki zaman daha hızlı geçecek gibi geliyor bana da🙈😙
Asilllll Busra333 Yiaaaa 30 suan en hayalini kurduğum haftadasın sanki 30 bir olsam zaman su gibi gecer geliyor Sağ salim Rabbim kavuşmayi nasip etsin balım inşallah🙈😇😍
Asilllll Maviyesil121212 Kuzum ister Sezaryan ister normal hepsi bir benim içinde haftam küçük ya hep ileri haftaları merak ediyor insan işte 30 nasıl bir hafta işte Dr neler neler söyler vs vs 30 bir olsa zaman çok cabuk geçer haftadan sonra die hayaller benimkisi 😄😘😙
Kubbbraa Devlete gitmiyorsaniz istediğiniz gibi sorun devlette kendi sancinizla gidiyorsunuz sancı açılma vs varsa doğuma alıyorlar zaten karga tulumba 😀😀 ozeldeysen dert etme ama
Asilllll Kubbbraa özele gidiyorum o zaman bayram arkası ben nasıl dogurcm hocam die kesinlikle sorcm yaaa😄😙
Esra_baki Asilllll Benim ilk kızım 29. Haftada baş aşağı döndü. Bir daha hiç bı kontrolumde makat geKişi denk gelmedi. Ki dönmesine takılmayın doğum anında bile dönebilir. Ama hiç çatı muaynesi olmadım ben. Suyum gelince açıklığa bakıp direk normal doğuma aldılar beni