Lenasmom Esmakorkmaz Kesinlikle yasak .. İçerdiği yüksek civa oranından dolayi bebeğinize zarar verebilirsiniz. Deniz tabanına yakin olan canlıların tuketilmemesi gerekiyor :/ Cok severim midyeyi, esim yasak olduğunu bilmeden alip gelmişti 1 tane bile yemedim:(
Esmakorkmaz Lenasmom evet araştırdım öyle fark ettim ben de ama çoktan yemiştim sonradan aklıma geldi maalesef. Ama bugün kontrolüme gittim çok şükür gayet sağlıklıyız dikkat edelim bundan sonra dedi doktorum önermiyoruz enfeksiyon riski taşıdığı için ve şu an denizdeki müsilaj nedeniyle dedi. Daha dikkatli olalım bundan sonra dedi.
Esmakorkmaz Zeyneppp0 bundan sonra yememeliyiz işte dikkat et ilk 3 aydasın bir de bir daha yeme bence de. Yediklerin için bir şey yapılamaz artık kontrollerinde dikkat et düzenli git gel midye zehirlenmesi de yaşamadıysa sorun yoktur inşallah. İçini ferah tut sıkma canını. Ben canım çekerse pirinci midye harcı gibi yapıp limonlayıp yemeyi düşünüyorum bundan sonra 😂😂
Hacer_Hacer Bende canim cekti aldm ,normaldede icini inceleyerek yerdim.siyah bi bocek cikti icinden.bidahada yemem😁buda bana ders olsn.
Eylul_53 Esmakorkmaz Canım ilk 3 ay değil doğuma kadar zararlı her kontrole gittiğimde doktorum soruyor hatta şuan balık bile yeme dedi denizlerde oluşan yosun yüzünden balık ihtiyacımızı ilaçlarla karşılamak zorunda kaldım yemeni tavsiye etmem seninde açıkcası ..