fatma_sahin 12349383 eldiven deneyebilirsin canım o zaman hem çok acıtmiyor hemde ağda kadar temiz oluyor
12349383 fatma_sahin 😅aslında mantıklı onunda uzamasını beklemen baya zaman alır ele gelmesi gerekiyor demi
12349383 korkmazkevser Doktoruma soraym ozamn bende hiç bı şekilde acı yok demi yani peki ne kadr sürüyor uyuşması
korkmazkevser 12349383 hiç acı olmuyo bilmiyosun bile yarım saat falan sürüyo yine doktoruna sor içinde şüphe kalmasın sprey sonuç da sanmam ama için rahat olsun
-derya-anne- 12349383 o zaman doğumdan sonrayı bekle bence canım çünkü normal zamana göre daha çok canın yanacak çünkü benimde canım çok azdır karnımdan aşağıyı görebilsem doğum sormasına kadar tekrar eski yöntemime dönücem ama karnımı göremiyorum 😂😂
12349383 MMmommy bastn sağma yapms belliki geçmiş olsn bu arada 🤗 kıl köküyle alakasını olduğunu dusunmuyrm kadının eli ağırdır yada nasıl davranılmasini bilmiyor
MMmommy 12349383 artık alıştığım için arada sırada sivilce veya kaşıntı oluyor jilet venüs kullanıyorum turuncu olanını çok rahat oluyor bakmadan alıyorum kesmiyor çünkü. Bide bittikfen sonra bebe yağı sürüyorum kaşıntı olmuyor. şuan neyle alıyorsunuz siz?
Susamtanem2 12349383 10 yıldan fazladır kendim sır yapıyorum kıl koklerim yok denecek kadar ince bacaklar falan bitti denecek kadar az ama hamilelikten dolayı aşırı canım acıyor ki normal doğum yapmıştım epiduralaiz ağrı eşiğim yüksek derdim 😔 bir de pandemiden dolayı kuaföre gitmek istemedim zaten hayatım boyunca sadece düğünümde gitmiştim 6 yıl önce başka da gitmedim kuaföre aldırmaya hassassaniz dayanamayabilirsiniz
MMmommy Elif0801 tamamen bitmesede çoğu gider ama doğumları bitirmek lazım bence hamilelikte çoğu arkadaşımınli yeniden çıktı
Busmur Bende surekli agda yapıyordum dogumdan 1 hafta once yaptim ole aman aman acisi olmadi ama şöyle bir sorun var suan dogum yapali 2 hafta oluyor ve hormonlardan kaynakli tuylerim felaket hizli cikti (dikisliyim) ve nasil agda yapcam diye korkuyorum😀
Gul76 12349383 yani bu isin ilki sonu yok.ağda ağdadır hep sür yapistir agni nasil her seferinde alinca cikiyo agdada ayni her seferinde sürüp cekiyosun ve cok abarti nazli degilseniz 5 dakkalik bisey dayanilmiycak bisey yok 40+4teyim suan gecen hafta yaptim ben nolur nolmaz diye valla öyle temiz oluyo ve uzun sureli oyle kaldigi icin değer yani
Gamzeblt 12349383 vallahi çıkardıgı oluyodu ama agda korkumdan çokda önemsemiyordum öyle her yer sivilce olmuyo ama batık oluyodu tabiki