Haticecakirr Deletedmom23234 evet evet gece düzeldi kuzum 🤣☺️ Ne zaman arabaya binsem inanılmaz hareketleniyor eşimle deneyelim dedik sonuç muhteşem 🤣🤣
Deletedmom23234 Haticecakirr Çocuk doğduktan sonra uyumaz sürekli arabada uyumak ister benden söylemesi 😁 hafise nin de bebişi sallanmaya alışmış çocuğu bı arabaya bindirmişler anca öyle uyumuş😁
Haticecakirr Deletedmom23234 ay inanamıyorum ya 😂 kesin öyle olucak bir an önce araba sevdasından vazgeçirmem lazım 😂 yoksa @Hafissee gibi bende heralde bi arabada uyutabilicem 🤣 yok mu vazgeçirme yöntemiiii 🤣
Haticecakirr Deletedmom23234 bak gazı varmış miniğin 🤣 öyle bir durum yaşanmıyormuş sürekli (iç rahatlatma lodingg🤣)
Edaa13 Haticecakirr bende 3 gündür öyleydim tekmelerini derinden hissediyordum sert hissetmiyordum hatta dün sağlık ocağına gittim kalbini dinledim dinlerken ebem tekme atıyor kıpır kıpır hissetmiyor musun dedi yok dedim ama bugün çok şükür düzeldi 😅
Meyracukurmaraz Bende 31 den sonra güçlü tekme yerine kımıldama hareketleri hissetmeye başladım. Geriliyo gibi ittiriyo. Normal büyüdükleri için
Burcuyasa Haticecakirr 30 40 kere hareket ediyormuydu gerçekten maşallah 😄😄 ben ikiz hamileyim bazen bazı hafta boyu tık yok😄 korkmayın😄😄
Haticecakirr Burcuyasa evet gün içinde belki daha fazla zaten yattığım yerde rahat 7-8 sayardım yani arka Arkaya vururdu 🤣