Merhaba kızlar. 2 saat kadar önce biontech aşı oldum. Biontech olmamın sebebi, hem delta varyantina karşı koruma sağladığı söyleniyor hemde aşıyı bulup geliştirenin Türk olmasından kaynaklı. Ne yalan söyleyeyim korka korka gittim, korka korka yaptırdım ama korkunun ecele faydası yok. Sürekli yeni yeni varyantlar çıkıyor bunlardan daha çok korkuyorum. Maska mesafe temizlik tamam ama bunlara uyuldugu zamanlarda bile hasta olan çok oldu. Şükür ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden olan olmadı. Sadece teyzesi ve kuzeni oldu ki onlarda İstanbul da yaşıyorlar. Ama bizim uzak köylere kadar çıktığını biliyoruz. Burda olmaz kafasındaydı herkes ama geldi mi geliyor işte. Sanırım salgindan kurtulmada en büyük rol aşı olmaktan geçiyor. Tabi bu benim düşüncem. Ben aşı oldum diye size de gidin aşı olun diyemem tabi. Şu anda hiçbir yan etki yok. İlk vurulduğunda kolumun altından ince bi ağrı oldu 5 dk sonra geçti. Şu anda hiç aşı olmamış gibiyim. Tabi ilerleyen saatlerde neler olur bilemem 😊 bu arada lütfen aşı karşıtları postuma yanıt vermesin. Herkesin düşüncesi farklı olduğu için karşıtlara da hak veriyorum. Eğer saldırgan davranacaksaniz hiç münakaşaya girmeyelim. Okuyup geçin… Teşekkürler 🌸