Mammyy Aycan1 erken mi gelecekler geç mi bakalım göreceğiz çok heycanlı ama artık beklemek geçmiyor vakitler 😬
Bsrakya Bsraylmzz 34 haftalığız 40 gün kaldı ağustosun 27si gözüküyor ama agustosun başı gibi bekliyorum ben
Bsrakya Bsraylmzz yok canim riski değil kız erken gelir zaten ee suan da 34 haftalığız 37de gelirse ben de çok sevinirim vallaa 😂 gelisimi de tamamlanmış oluyor artık zaten
Huzurmelegim_28 Son 28 karnım acıyor baskı yapıyor mide bulantum var ama nerden çıktı bu bulantı bilemiyorım çok halsizim doğurcakmıyımm br bilemdimm 🤯🤦♀️🥺🤷♀️
Aycan1 GlgnOlgn yok hiç sancım falan yok çatı muayneside olmadım en son 36 haftalıkken gittim doktora
momof3 Bsraylmzz Ağustos sonu diyor doktorum 🙂 28′ine kadar gelir dedi.33 haftamızı bitirdik henüz biz hazırlığımız yok 🙈 bu ara çok kötüyüm bulantı halsizlik ve baş ağrısıyla boğusuyorum 2 haftadır.Bugğn enfeksiyona baktıracağız umarım yoktur
Mihrakus Bsraylmzz 35+6 bizimde kısmet olursa 15 Ağustos normal tarih ama bakalım benimde kasıkta ağrılar başladı iki gündür de hafif sancı eşlik ediyor erken doğacak diye korkuyorum açıkçası ne kadar beklese o kadar iyi çünkü daha erken.
Bsraylmzz Mihrakus aynen dinlenmeye çalış canim bana doktorum b bol dinlen dedi ama evin işi bitmiyor ki😩
MinikMucizem23 Bsraylmzz Son 40 ✨ ama her an da gelebilir inş zamanında gelsinler 🤲 ben şimdiden daraldım son günlerde naparım bilemiyorum 😩
Pirincveannesi Bsraylmzz yok canım bütün gün evdeyim çıkmıyotum hiç dışarı zaten evde duramıyosun dışarda hiç duramıyosun
Bsraylmzz Pirincveannesi aynen valla gece yatamıyoruz sicsktan terliyorum bu sefer terim beni yakiyo üç kez duş aliyom günde almassam darlaniyorum
Pirincveannesi Bsraylmzz hiç sorma bide dakika başı tuvalet çok özür dilerim artık ekşi ekşi kokuyo idrarım gibi hissediyorum ya
Gzhm16 Bsraylmzz bizimde aynı tarihte alıcak doktor acaba son adet tarihiniz nedir doktor ne kadar erken alıcak merak ettım de
Bsraylmzz Gzhm16 13 kasim normalde 20 ağustosa denk geliyo ben kan sulandırıcı kullanıyorum o yüzden erken alicsk 38+3de
Gzhm16 Bsraylmzz benımde 14 kasım ne zaman alıcak dıye merak edıyorum pardon sizinkini ne zaman alıcaktı