Alize1 inşallah gününde gelir minnoş dikkat et dinlen bol bol sıcak da da zor oluyo ama
Ağustos anneleri ❣️
Bett_blog bende 38+3 de olucam 😁
Arenn inşallah havalarda sıcak duş almadan duramam hiç şimdi bile alıyorum az harket edim yapış yapış oluyor istanbulun nemli havası batıyı beni agirlastim da
ElifBademmm bende de bel ağrısı artı bu hafta az iş yapım ağrıyor
Naciyeylmz İstanbul’dayım ama inanın bu çok farklı bi sıcak vücudumuz baya iyi çalışıyor sağ Salim atlatalım kucaklarımıza alalım 😌siz kaç haftalıksınız
Alize1 amin inşallah canim
depsizoo ben de normaal bekliyorum son 27 programa göre inşallah kolaylıkla alırız kucağımıza . Başladın mı merdiven inip çıkmaya hurma yemeye?
Bsraylmzz bana da 10 ağustos dendi ama sanırım bebiş beklemiyecek o kadar karnım baya Bi düşmüş sancım oluyo mu olmuyo mu onu da anlamıyorum baya Bi ağırlaştı bende zaten en baştan beri ödem sorunu yaşıyorum ateş basıyo benide günde en az 4 5 defa ılık Bi duş alıyorum çıktıktan sonra yine aynı oluyo normalde hiç terlemeyen Bi insanım ama şimdi su gibi oluyorum ateşim çok fazla
Bizim de en son ağustosun 11 i bakalım minik prenses ne zaman gelmek istiyecek . Karın ağrıları ara ara adet sancisi şeklinde bana da oluyor ama pozisyon değiştirdiğim de yada dinlendigim zaman geçiyor bugün kontrol vardı doktor bebeğin kanala yerleşmiş onların ağrısıdir yalancı sancı da olabilir düzenli şekilde takip etmen gerekiyor dedi normal düşünüyoruz ama bakalım sezeryan normal bence hiç önemli değil iki doğum şekli de olsa Rabbim hayırlısı hangisi ise hepimize de öyle nasip etsin kasasiz belasız sağ salim bir avaz da kurtulalım inşallah 🖤🥰🥰💞♥️
DnzylmzToprak benimde 24 ben merdiven inip çıktıkça bebiş de içeride Bi ters dönüyo Bi düzeliyor en son ters de kalacak diye korkuyorum 😂😂
DnzylmzToprak hayır 😁 bizim binada asansör yokki zaten dışsrı çıkarken mecbur inip çıkmış oluyorum
Bsraylmzz son 16 gun. 3 agustosta planli sezaryan. Sicaklardan bunaldim hareketlerim cok kisitlandi surekli tuvaletteyim uyku yok qma sukurler olsun Rabbime mutluyum. Saglikla gelsin tum bebekler
35+0 Antalya’dayım 🌸 doğum Memorial hastanesinde muhtemelen 10 Ağustos’ta olacak sezaryen
Bsraylmzz allah sağlıkla bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin benm de 2 ağustos erken gelmezse yerinde durmuyor artık yirticak karnımı dua ediyorum bayram bebeği olmasın arafeye gelme olasılı var mis dursun durduğu yerde ne işi var erkenden gelip ama sıcaklar mahfetti beni birde dus meselesi var bana 10 gunde 1 dedi doktorum kafayi yiyorum düşük riskim olduğu için tetiklermis buyuzden az girmeye basladim
Aylinsemih abooo bacım nasıl duruyon ben cikiyom bir saat geçmeden bidaha giriyom tenim yapış yapış oluyo çok kısa suruyo zaten beş dk da soğuğa yakın aliyom