Pltdagliesma Hatice005 aynı durumdayız şuan ama sağlıkla Bi an önce gelsin çünkü artık taşıyamıyorum 🙄
ozlemtemel Bsraylmzz merhabalar sanırım aynı haftalardayız akıntılarınız fazlalaştı mı benimde ağustos 20 gibi doğumum akıntınız sulu şekilde mi oluyor?
Bsraylmzz ozlemtemel az şekilde beyaz oluyor ama çok fazla terliyor bacak aram iç çamaşırı gitmiyorum hava alsın diye ıslak olunca enfeksiyon oluyorum su geliyosa ben bilmiyorum 😁ilk gebeliğim
Arenn As-1m ilk sezeryanimda geneldi migrenim ve belimde sknti oldugu icin spinal olamadim bundada mecburen genel yine
Yagmursimsek94 Bsraylmzz benimde sezeryan 12 agustos olabilir ama doktorum normale itiyor beni neden genel anestezi oluyorsum bu arada ?
Bsraylmzz Yagmursimsek94 kan sulandırıcı kullanıyorum normal ve belden uyusmali benim için riskliymis o yüzden genel olucak cnm
Busrasener43 Bsraylmzz son adet tarihime gore 22 agustos aşırı heycanliyim günler geçmek bilmiyor sanki dogum şeklide henüz belli deyil sagliklı olsunlar yeterki ne zaman geldikleri önemli deyil 🤗🤗🙏
Dunyyam Rukiyecik benimde 35 +3 ama daha zamanımız var dönmesi için dedi dönmezse o zaman bakıcaz dedik