Minikmucizem27 Bsraylmzz aynen valla günde 3-4kez suya giriyorum. Birde ayaklarım yanıyor sürekli. Seninde öyle oluyor mu
Bsraylmzz Minikmucizem27 ayaklarım değilde göğsünün altı alev gibi koltuk altlarim duştan cikiyorum su gibi oluyo geri bende aynı bugün 5* oldu
Nurgullmom Bsraylmzz Son 20 günüm kaldı normal doğum istiyorum tarih net değil ama artık dayanamıyorum biran önce dogsun diye bekliyorum sıcaklardan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum mafolmuş durumdayim 🙄🙄🤒🤒
edabazin Bsraylmzz bizim son 48 günümüz kaldi Rabbım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah 🤰👶🤲🧿
Arenn As-1m ilk sezeryanimda geneldi migrenim ve belimde sknti oldugu icin spinal olamadim bundada mecburen genel yine
MerveNuh depsizoo bizim de programa göre 29u ama hayırlısı ilk doğumum sezeryan mı normal mı henüz netleşmedi Allah yardımcımız olsun
Gururunannesi Bsraylmzz himm. Hadi hayırlısı. Benm doğum şeklim henüz belli değil. Doktorum normal görünüyor şuan dedi. Bakalım çok korkuyorum aslında. Kalp ameliyatı oldum yıllar önce o yüzden nasıl yapabilirim bilmiyom 🥺
DNZMHMHT Bsraylmzz bende 35+5 deyim. Benimde son 12 ağustos dedi doktor normal düşünüyorum insallah. Ama şimdiden ağrılar hafif sancılarım başladı bile rahmin yan bacak etlerim darbe almiscasina agriyor. Ve aynı şekilde aşırı aşırı terliyorum 😏😏
Bsraylmzz DNZMHMHT benim de ya bebeğin başı dönmüş karnımın alti yirtiliyo çiz çiz ediyo sıcaktan yatamiyorum gece sıkıştığında hele hiç kalkamiyorum
Rukiyecik Bett_blog merhaba canm. Benim de aynı sskilde 35+3. Bebişim ters olduğu icn bana da sezeryan gözüküyor. Doktor ne zaman gün verdi sna. Ben de 29 temmuzda kontrole gdcm sezeryan için gün verir mi
Dunyyam Rukiyecik benimde 35 +3 ama daha zamanımız var dönmesi için dedi dönmezse o zaman bakıcaz dedik