TubaCivelekk Serii evet canim haber izlemeyi severim 30. Yada 60 dakka gunde en sagliklisi diye kisaya aciklandi
Serii Ummi ben yürürken oldu dinlenince geçti sertlik 🤷🏼♀️ Ben 22. Haftada olduğum için o dediğin şeyi yaşamadım ☺️ Yani bebeğin bi tarafa toplanmasını. Ama senin için dua Edicem inşallah yoktur bi terslik 😘😘❤️
VesileOztrk Serii nslhnblblky Önumuzdeki pazartesi duyucaz bakalim nasipse, benimde sadece kese gözüktü simdilik, sizin diger randevunuz ne zaman ?
Imraninannesi Serii günde yarım saat veya - 1 saat yürüyorum elimden geldiğince. Gebelik okulundan edinmişti evet normal dogumu kolaylastryor Allah in izniyle. Bir de merdiven çıkmak, cömelme hareketi, plates topunun üzerinde oturmak çok çok faydali👍
Serii Imraninannesi o çömelme hareketini bi yapim dedim kalkamadım pöçüğüm ağrıdı (kuyruk sokumu) 😂 pilates topum yok 🤷🏼♀️ Şimdilik yürüyüşe devam ❤️
Imraninannesi Serii sertleşme rahimin kasilmasi olayidir. Arada oluyorsa vücut yavaştan kendini doğuma hazırlıyor demektir. Ama günde 4-5 defa oluyorsa dr una söylerdim ilk kontrolünde canım. Bu arada 34 haftaligim ben de🌸
Serii Imraninannesi hep olmuyor bilgin için teşekkür ederim 🤗😘 maşallah bende 30 lu haftalara biran önce gelmek istiyorum 😍
pnrylcn Serii canim ben senin haftalarinda 15bin adim atiyordum yani baya geziyordum carsi avm pazar. Zaten kendim cok hareketliyim suanda 33+5 haftaligiz hala yururum adim sayarima bugun baktgmda 12bini gosteriyordu 😂 aslinda cok gezmedim. Doktoruma 2 hafta once gittim bol bol yurumem gerektgni soyledi bende adim sayarlarimi gosterdim masallah sana benim yuru dememe gerek yok sen zaten tazi gibi yuruosun dedi 😂 oyle gulustuk. Bende normal dogum istiyorum ins bu hareketliligmn faydasi olur. Gunduzleri evde hep dans ediyorum oylede adimlarim hareketlerim sayiliyor normal dogum icin pilates hareketlerini yapiyorum. Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin🙏
Serii pnrylcn maşallah 😂😂😂 ben o kadar yürüyemem valla zaten yaşadığım yer küçük toplasan senin attığın adımın yarısı eder 😂😂 inşallah normal kolay bi Doğumun olur canım benim 💕
BetulGul Doğumuma 20 gün kaldı ve hala yürüyorum 5 gün önce 14667 adım attım ve bir çoğunda telefonun çantadadı bu gün çatı muaynesi oldum doktorum 4 kilo 4,5 kiloyu çok rahat doğurursun rahim ağzın çok güzel dedi
Serii BetulGul 😍 maşallah ya bende bi adımsayar indireyim en iyisi 🤗 demek yürümenin çok faydası var 🤗
ZeynepKara Serii geçmiyo valla yazın son aylara denk gelmesi çok zormuş gece su içinde kalıyorum uyuyamıyorum hayırlısıyla bi doğursaydım 😂
Sldaygn @Serii 32 33 haftaya kadar hergün en az 5000 adım yürüdüm bu 10000 de buldu çoğu zaman son bir kaç haftadır kasılma olduğundan çok yürüyemedim şuan 37+2deyğm yine yürüyorum ama eskisi kadar değil 😬
Neres Serii canim ne kadar cok yürürsen okadar kolay olur Doğumun.. ben hic oturmadim hep gezdim dolastim🤣 dogumum 20 dakika sürdü ☺️
AnneyimHamileyim Serii Şahsen ben adımlara bakmıyorum yarım saat 45 dakika falan yürüyorum yeterli ☺️
Sldaygn @Serii 30 a kadar yürüyebildiğiniz kadar yürüyün valla tabiki bir risk yoksa sonrası yürünmüyor çünkü istesekte😂