Irmakgcgn Serii 1 saat yurumek faydali cok yorulmadan cok efor sarfetmeden. Gun icerisinde harcadiginiz enrji ve performansa gore asagida cekebilirsniz sureyi😊
Serii Irmakgcgn ya evet ben biraz hızlı yürüyorum sanki 😂 yürüyüşün sonuna doğru nefes nefese kalıyorum
Serii ZeynepKara 😍 bende çok çabuk o evreye gelmek istiyorum 😂 belkide çok su içtiğim içindir sertleşme bilmiyorum Yaa zaman nasıl geçecek bu sıcaklarda 🤔
Imraninannesi Serii sertleşme rahimin kasilmasi olayidir. Arada oluyorsa vücut yavaştan kendini doğuma hazırlıyor demektir. Ama günde 4-5 defa oluyorsa dr una söylerdim ilk kontrolünde canım. Bu arada 34 haftaligim ben de🌸
ZeynepKara Serii geçmiyo valla yazın son aylara denk gelmesi çok zormuş gece su içinde kalıyorum uyuyamıyorum hayırlısıyla bi doğursaydım 😂
Elfn Serii yani her gün her gün düzenli yürümesemde dışarı çıktığımda yarım saat-1 saat arası yürümeye çalışıyorum ama çok çabuk yoruluyorum tabi eve kendimi zar zor atıyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Irmakgcgn Ummi dogru nefeslenmeyle yurjyun. Sirt ustu uzandoginzda sertlik gidecektir. Ayni seyleri bende yasadim. Tas kesiliyor karin aonra uzaniyordum yumusuyordu
Ummi Irmakgcgn aynen cok sertlesiyr bide bebegim karnmda toplnio sürekli uzanmak zornda kaliyrm normal mi acaba
Irmakgcgn Serii iste biraz tempoyu dusurun bence 😁 daha rahat ve uzun yurursunuz. Ve kendjnizi.iyi hissedersinjz
Serii Havva8 bi yer keşfettim git gel 20 dk sürüyor şimdilik yeter umarım 😂 ilerde artırır mıyım bilmiyorum 🤔😂
Serii EdaKnayenkartal 😂😂 bende öyleydim ama buna bi dur demek lazım dedim 😂 çünkü haftada bir kilo alıyorum nerdeyse 🙄
TubaCivelekk Serii evet canim haber izlemeyi severim 30. Yada 60 dakka gunde en sagliklisi diye kisaya aciklandi
GokceGenc Serii bugune kdr kaç kilo aldınız acaba ? Bnde hergun 7000 adım yuruyorum ortalama 18. Haftamdayım
Ummi Serii 3, 4 gundr var sertlik bebegim karnmda toplanio seninde oluyrmu kontrole gdcemde dha 1 haftam var korkuyrm bsey olck die🤔
Serii Ummi ben yürürken oldu dinlenince geçti sertlik 🤷🏼♀️ Ben 22. Haftada olduğum için o dediğin şeyi yaşamadım ☺️ Yani bebeğin bi tarafa toplanmasını. Ama senin için dua Edicem inşallah yoktur bi terslik 😘😘❤️