MinikKoala41 Svdnr55 bende doktorma danışmadm ama eşimde vurulmamı istemiyor bende düşünmüyorm 2. Aşı ağır gelebiliyormş kaynım 2. Aşıyı olduğna korona gibi oldum demişti canlı virüs enjekte ettikleri için doğumdan snra düşünyrm hamile olduğmz için zorunluluğumz yok ztn
iremem Svdnr55 merhaba, 3 ay önce covid oldum inanılmaz ağır geçirdim bir daha böyle bişey yaşamak istemediğim için doktorumada danışarak biontech oldum 34. Haftamda kol ağrısı ve uyku dışında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Covid olmak helede hamileyken olmak çok zordu inanın.
Svdnr55 Portakalgeliyor bilginiz var mı oeki hamileyken vurulabiliyor muyuz ben doktorumla bu hafta görüşücem ama cok merak ettim
denizkaradeniz benim doktorum 12.haftadan sonra vurdurabilirsin dedi ama daha olmadim ben kararsız kaldim
Cnsakklc Merhaba , benim doktorum da sinaovac I önerdi , fakat ben aşı olmadım. Doğum sonrası daha uygun olduğunu düşünüyorum .
asyaebrar Ben ilk haftası bilmeden vuruldum🤰🏼 ikinci dozumu da 6+3 de vuruldum şuan 7+1 im bir sıkıntı yaşamadım🤍
Gzide33 Benim doktorum şu an korunmak için en iyi yöntem aşı ama 3-4 sene sonra nasıl bir etkisi olur bilmiyoruz dedi. Burada bir başlık altında hemşire bir arkadaşın yazdığını okumuştum korkutmak istemem ama şu an covid olan gebeleri çoğunlukla yoğun bakıma alıyoruz dedi. Doktora onu da söyledim evet ilaç veremiyoruz ve solunum sıkıntısı çok yaşanıyor dedi zaten düşünüyordum direkt gidip ben 28 haftalıkken ilk dozu oldum biontech haftaya da ikinci dozu olacağım.Tetanoz gibi bir gün kol ağrısı oldu sadece.
Svdnr55 Gzide33 evet gebeler daha ağır geçiriyormus bi yandan onu düşünüp vurulmak istiyorum bi yandan uzun vadede ne olacağını kestiremiyorum hayırlısı artık
denizkaradeniz Svdnr55 evet öyle de diyorlar.Bende düşünüyorum açıkçası kasım ayında gecirdim kovit tekrar bulaşmasından cok korkuyorum. baska bi kadın doğum doktoruna da danıştım o da ek bi rahatsızlığı yoksa onermiyoruz dedi.kendi doktorum olabilirsin bizde isye kesin bisey diyemiyoruz tarzında konuştu oyuzden kararsız kaldım.Kimisi sinovac olun diyor kimisi azda olsa elde biontech le ılgili çalışma var deyip onu öneriyo
Gzide33 Svdnr55 maalesef sıkıntılı bir durum. İnşallah hiçbirimiz covid kapmadan alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙏
denizkaradeniz Svdnr55 hayirlisi olsun ins yine vakalar artıyo varyantlar vs olmakta fayda da var aslında