Denizyildizii Kızlar uzun süreli jiletten sonra ilk defa ağda yapıcam özel bölgeye😬 şuan ağda ısınıyor önerilere açığımm. Çok korkuyorum 😂
sumeyyee28 Denizyildizii Çok büyük rahatlık ve en güzel temizlik canım ben kendime yapamıyorum umarım sen yapabilirsin emin ol pişman olmayacaksın 😊🤰
Alpaserdu Denizyildizii benim acı eşiğim kadar düşük olacağını zannetmiyorum o yüzden dayanırsınız ☺️ Ayrıca pürüzsüz süper bir görüntü veriyo herşeye değer 😂
Bett_blog Denizyildizii sopuk bir ortamda yapım klimanız varsa önğnde yapın yukardan aşağı sürüp aşağıdan yıkarı çekin hızlı çekin ki canınız yanmasın🥰 şimdiden sıhatler olsun
Denizyildizii 3MelekAnnesi3 ay uzun süre sonra yapıcam jiletten bıktım ya bide jiletle alınca kaşınıyor😣
Rojbin27 Denizyildizii Allah kolaylık versin valla ben ada kendim hiç beceremem bide özel bölge bebek gibi ağlıyorum ağrısında o taraf en ağrıyan yer 😂😂😂
Cansu_okan Denizyildizii aynen cnm ya o dert bnde de var çok canım yanıyor ağda kullanamıyorum jilet 🪒 kullanıyorum ama çok kaşınıyor
Meyracukurmaraz Eğer evinizde pudra varsa pudra dökün mutlaka. Ben kendim yapamıyorum kuaföre gidiyorum çok büyük rahatlık. Jiletten dönmeyim bende hamilelik öncesinden başlamıştım şuan o kadar ince ve az çıkıyo ki
Elbet-birgun-kavusacagiz Denizyildizii ben de yeni basladim sayilir bugun icuncu agdami yaptim 🤣🤣 cok kasma terli vucuda yapma budra varsa terlediginde onla kurula… birde ufak ufak sür agdayi ilk ustlerden basla🤣
Elbet-birgun-kavusacagiz Denizyildizii bende tirsiyodum ama bi gazla yaptim ama cokguzel oluyo bir ay rahatsin ohhhmis🤣🤣🥰
Deletedmom93428 Denizyildizii Al aşkım cesaret verdim😂😂😂😂 bu iğrenç espiriyi yapmıcaktım ama erinmedim yaptım her türlü hakarete açığım tşk😂😂😂😂
2melekannesi_ Denizyildizii hareketli müzik açın müziğe kendinizi kaptırırken bi anda çekin biraz cesaret geliyo müzikle😂😂