Bfduam AnnelikHayali son cümle “sürpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim” mi olacaktı, eksik geldi sanki parargaf, daha girmicem burayada anlaşılabiliyor. Sonu hayırlı haber mi?
AnnelikHayali Bfduam evet hayırlı haber. Devamını yazdım ama arkadaşlar benden önce yazdığı için altlarda kalmış yazdıklarım. 😍
Nehir-Poyraz AnnelikHayali yaaaaa çok sevindim hatırladım seni konuşmuştuk bi ara inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsin ve kucağına alırsın çok mutlu oldum ❤️❤️🥰
AnnelikHayali Nehir-Poyraz evet ben de hatırlıyorum seni. İnşallah en hayırlı zamanda sen de alırsın güzel haberler. Dualarımdasın. 😊
KubraAydin KubraAydin yaa cok sevindim hayırlı olsun rabbim sağ salim bebeğine kavuştursun inşallah ne kadarlık ☺️☺️
AnnelikHayali KubraAydin amin canım. Daha dün beta baktırdım, 128 çıktı. Adetime iki gün kala böyle çıktı. İki gün sonra tekrar ölçtür dedi doktor. Henüz üç dört haftalık falan galiba. 😊
KubraAydin AnnelikHayali ya çok sevindim daha geçen gün konuştuk sağ salim kavuşursunuz inşallah ☺️☺️
La_Liberte AnnelikHayali ne güzel bir mutluluk maşallah ❤️☺️🧿 inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz🙏🏻 yukarda aşı oldum demişsiniz. Bunu mutlaka doktorunuza belirtin 🙏🏻 Tekrar hayırlı olsun 💕