Elifsanir Berrinkarabudak hiç gerek yok çünkü şu an çok küçük olucağı için hep yanında olucak daha sonra biraz büyüyünce 3 yaşında falan olunca yapılır tabi sizin fikriniz nasıl isterseniz öyle yapacaksınız
ada94 Berrinkarabudak ben sadece beşik almıştım ama pişman oldum . Keşke dolap falan da alsaymışım . Eğer ki koyacak boş bir dolabınız yoksa kıyafetleri , eşyaları sıkıntı oluyor . Hatta küçük bir beşik alın sonra direkt oda yapın . Tabi bana göre . Size tavsiye ederim ☺️
psychologist Berrinkarabudak ben deneyimli değilim ama çocuk odası aşırı gereksiz ilk 1.5-2 yıl zaten bebek yanında yatacak. Kıyafetini koyacak şifonyer dolap vs varsa hiç gerek yok. Sonra yeni modeller çıkıyor zaten.
Ugurhilal Berrinkarabudak yapana tabiki saygı duyarım ama gereksiz bence de bende yapmayacaktım kayınpederim ben alacağım dedi kendisi yaptırdı anne yanı beşik ve bi dolap bile büyütür bebeği ilerde kendi istediği gibi odası yapılır daha güzel olur bence
Berrinkarabudak Çok kararsız kaldım ama sanırım bende bi anne yanıyla bide dolap yada şifonyer almayı düşünüyorum bebeğin kıyafetlerini koyacak biyerim olsun istiyorum boş odam var aslında ama bebek doğmadan taşınmayı düşünüyorum. Yorumlariniz için teşekkürler:)