Nur5 iremsenturk_16 hamilesin demektir Alalh sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah banada dua edermisin
iremsenturk_16 Esila70 çok teşekkür ederim canım benim evet dün akşam kan verdim 18 çıktı çok yeni henüz 🥰
Esila70 iremsenturk_16 benimde adetim 2 gun gecikti pozitif ama biraz daha bekliyim diyorum oyle vericem kan gecen ay kimyaal gebelik yasamistim yinw aynisindan korkuyorum insallah saglikla al kucagina canim
iremsenturk_16 prensesimbenim_ canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bende dün akşam kan verdim değerim 18 çıktı daha çok yeni sanırım 😌
Ayse32 iremsenturk_16 sağlıkla gelsin çok minnoş daha 😊bende erken öğrenenlerdenim 32 çıkmıştı benimde ilk betam 🥰
Selen37 iremsenturk_16 benimde 19 çıkmıştı seninle aynıyken 🌺 2 günde bir değerine baktır 2ye katlar inşallah sağlıkla kucağına al ❣️
Zzozan iremsenturk_16 çok hafif bir ikinci çizgi var erken hamilelik testi ile tekrarlayabilirsin daha net olur
iremsenturk_16 Ayse32 amin canım çok teşekkür ederim inşallah 😌 ya benim gibi çok erkenken öğrenenler var demekki 😌
iremsenturk_16 Esila70 canım benim hiç korkma inşallah bu sefer hepimizin yüzü gülecek ben inanıyorum geçen sene bende boş gebelik yaşamıştım yine aynısı olur mu diye çok tedirginim ama Allahım yüzümüze güler inşallah ❤️