iremsenturk_16 Merhaba kızlar afetime 7 gün var göğüslerimde hassasiyet ve ağrı var biraz birde sık idrara çıkıyorum şüphelendim ve gebelik testi aldım yaptım sonuç böyle çıktı sizce hamile miyim bakarsanız beni çok mutlu edersiniz ☺️ https://www.hizliresim.com/k9a7k19
meraklianne1 iremsenturk_16 ikinci silik ama bence kan testi var ben bir gün kala öğrenmiştim hamileliğimi umarım hayırlısıyla gelir 🌸🌸
zcelik iremsenturk_16 hafif bi çizgi var ama 7 gün önce görünür mü testte bilemiyorum en kesin çözüm kan testi sen yine bi kanda baktır
42-AySe-07 iremsenturk_16 Heyecanlandırmak istemem ama bana var gibi geldi daha yeni olduğu için böyle olmuş olabilir 😍 her ihtimale karşı bir kan ver emin ol
Elsu26 iremsenturk_16 var gibi ama umutlandırmak istemem kan testi ver inşallah güzel haberi alırsın 😊
Sevimlianne_adayi iremsenturk_16 bence var ikinci çizgi çok silik yeni birşey galiba ondan hadi darısı bizlerin başına
Beyzaguven1 iremsenturk_16 evet hamile olabilirsiniz , tam adet tarihinde tekrar test yaparsanız daha netleşir görüntü 😊
Seross10 iremsenturk_16 ikinci çizgi silik gibi varsa da çok yenidir her halde bence bir kan verin ya da erken gebelik testi alın
SecilM iremsenturk_16 ben de çok silik bir çizgi görüyorum. Ama en güzeli kan. Ben de aynı aşamadayım çünkü kandan sonra ancak ikna olunabilir bence ☺️
prensesimbenim_ iremsenturk_16 canım bende yaptıgımda silik cıkmıstı ınanamıştım ama sonra aradan 1 hafta gecince kan tahlılı verdim pozitif oldugunu ogrenıp mutlu olmustum şuanda Allaha şükurler olsun ki 33 haftalığız ❤️ Umarım sende hamılesındır kan testi ver 🙏🏻❤️🙈
iremsenturk_16 prensesimbenim_ canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bende dün akşam kan verdim değerim 18 çıktı daha çok yeni sanırım 😌
Yamacin-Annesi iremsenturk_16 silik gibi bi çizgi var istersen kan testi ver daha çabuk sonuç alırsın
Nilduru iremsenturk_16 silik çizgi var ama adet dönemindede hormonlardan dolayı bu testlerde 2 çizgi çıkabiliyor adetinizin gecikmesini bekleyip kan verin siz direk
iremsenturk_16 Esila70 çok teşekkür ederim canım benim evet dün akşam kan verdim 18 çıktı çok yeni henüz 🥰