Tombis Happymoomtugce 6 haftaligim ☺5 hafta 5 gün Bebegi gördük yolk sak ile beraber. Çok küçüktü diye Ultrason da kalp atışlarını henüz duyamaidk 2 hafta sonra u buçuk haftalık olacam Insallah duymaya gideceğim.peki sen gördün duydun mu canim?
MucizemE Happymoomtugce Rabbim izin verirse agustos bugün doktora gittim 5+2 olmuş keseyi çok zorda olsa gördük Rabbim Herkese yaşatsın🙏🏼🤰🏻
ZeynepKara Happymoomtugce 6 haftalığım yarın ilk doktor randevum var inşallah kalp atışlarını duyabiliriz 😍🤗
Happymoomtugce Tombis bana da haftaya dedi hemen duyulmaz şuan kan pıhtı halinde bir hafta içinde kendini gösterir dedi haftaya perşembe randevum var canım
Happymoomtugce Tombis 5 haftalık gebelikte nasıl olması gerekiyorsa o şekilde dedi doktorum. Sizin ne kadarlık şuan
Tombis Happymoomtugce 6 haftalık gebeyim 4 haftaliken keseyi gördüm. 5 hafta 5 gun bebegi gördük kalp atışları için 2 hafta daha beklemeyi düşünüyorum doktor önümüzdeki sali gel dedi ben 23 aralıga kadar beklemeyi düşünüyorum.
Happymoomtugce Tombis aslında durabilsek o şekilde yapmak daha iyi erKen gidince kafa karıştırıyorlar
Emoooss Semabahri çok tuaf bişey gerçekten ben saçma sapan güldüm 🙈😊 küçücük şeyin kalbi nasıl atar dedim doktora ilk kalbi oluşur dedi benimkinden hızlı atıyor sıpanın 💕
Tombis Happymoomtugce Ama duymadan rahatlamaz gibi geliyor insana 23 aralıga kadar nasıl dayanacam çok zor🙁 23 aralıkta 7hafta 3 gün olacam. Ama son 3 haftadır her hafta doktoryim.biraz bekleyeyim dedim.🙁
Semabahri Emoooss zaten duygusaldim yavrusum beni iyice duygusal yaptı ne zaman bebegimle ilgili bişi dusunsem aglayasim geliyo hele geçen kontrolde doktor daha minnacık annesi diyince tutamadım kendimi çok güzel şey ya cuma gününü dört gözle bekliyorum 💞😍😇