Ays0 3 kez duş alıp geldim hem cam açık hem vantilatör ve tam önüne yatıyorum ayarı yükselttim yok ne fayda saç diplerime kadar alev çıkıyor resmen 😔 konum Adana ☹️
Mucize_anne32 Syma-ma doktoruma özellikle sordum sağa yatma dedi kimi doktor baska söylüyor kimisi baska hepimizin kafa karisiyor boyle olunca
Syma-ma Mucize_anne32 sen dediğim doktorun videosunu izle anlayacaksın zaten nedenleriyle birlikte çok güzel anlatmış.
Happy-41 elifinannesiiii cok sıcak gerçekten bu saat oldu resmen uyuyamadım, üst değiş wc ye git birde ishal olmuşum midemde bulanıyor sıcak daha da zorluyor Allah yardımcımız, olsun ya
Aybuss Camın altında uyuyorum Kocaman yatak eşime kaldı fosur fosur uyuyor 🤦♀️ elimde vantilatör geziyorum elektrik sorunu olmasa dışarı çıkar bile götürücem 🙈
Hasel0503 Aybuss 😂😂😂bizde de tam tersi eşim balkonda yatiyo ben bu hamile halimle dar gelir orasi bana diyom o yuzden yatagimda yatiyom ceyran yapiyo butun camlar acik oyle uyuyom 😂😂😂
Hasel0503 ikizlerinannesiii hamilelik yaza gelmezse dogum yaza gelcek oda sıkıntı yaratir😂😂😂her türlü bi yaz döngüsüne giriyoz
Hasel0503 ikizlerinannesiii bence o zamanlar hic kaldirmazsin hormon değişimleri psikolojik bunalimlar üstüne bide sıcaklık aboooovvv anlatirken baygınlik geçiriyom sanki😂😂😂
Sumii Bende aynı durumdayım gece yarasa gibi odaları dolaşıyorum serin yer bulunca uyumaya çalışıyorum elifinannesiiii