elifinannesiiii Eşim fosur fosur uyuyor masallah benim her yerim yangın yeri sanki 🙄kalktım oturma odasında vantilatörün önünde uzanıyorum Allah biz gebelerin yardımcısı olsun 🙏🏻
Ayseee4238 elifinannesiiii bende de durumlar aynı ben eşimi odadan kovdum valla çok sıcak uyuyamıyorum yatağa sigmiyorum senide uyutmuyorum sen salonda yat diye🤣 sabaha kadar evin içinde bı tuvalet bı balkon geziniyorum uykular haram oldu şimdiden
zeynepemiromer elifinannesiiii Amiin vallahi çok zor sıcaklar da ben sabah kahvaltı hazırlıyorum su içinde kalıyorum hiç bir iş yapamıyorum ya gece de sıcak tan yatamiyoruz Allah şu günleri hayırlısyla atlatmayi nasip etsin inşallah
Syma-ma elifinannesiiii ben de uyuyamıyorum ama sicaktan değil alıştım resmen 3 olmadan gelmiyor uyku 🤣
Gul-42 Bu saat oldu hala dolanıyorum esım fosur fosur uyuyor😂işlerımı gunduz yapamıorum sıcak oldugu ıcın hepsı aksama kalıyor bu saat oldu yenı bıtırdım ınsallah uyurum ama hem sıcaktan hem tuvaletr cıkmaktan uyuyamıorum
elifinannesiiii Gul-42 aynı bende öyleyim valla sıcakladıkça su içiyorum su içtikçe wc ye gidiyorum sabaha kadar bu döngü sürüyor😂
elifinannesiiii Ayseee4238 gerçekten uykular haram oldu ve uyuyamadıkca icime sıkıntılar basıyor 😥 Allahtan burası var diyorum yazılanları okuyorum falan zaman geçiyor bir bakıyorum 0 uyku ile sabahı etmişim😁
elifinannesiiii Gul-42 benimkininde uykusu çok ağır normalde ama doğum yaklaşıkça bilinc altı sanırım habire uyanıp iyi misin diye soruyor uykulu haliyle😂 çok komik oluyor
elifinannesiiii Deletedmom23234 ahh evet benim bir parçam oldu adeta😍 doğuma az kala hasta olmaktanda korkuyorum hep karşısında uyukluyorum😄
ikizlerinannesiii elifinannesiiii birdahaki hamileliğimi aşırı planlı yapıcam asla yaza denk gelmeyecek şekilde alev alev yanıyorum su içmekten yoruldum tuvalete gitmekten usandımçüm yanıyor diye bağırıcam balkondan 😭😭
Hasel0503 ikizlerinannesiii hamilelik yaza gelmezse dogum yaza gelcek oda sıkıntı yaratir😂😂😂her türlü bi yaz döngüsüne giriyoz
Mucize_anne32 Aslinda okadar uykum varki anlatamam ama uyuyamiyorum sıcaktan bide içime daralti gibi degisik bisey oluyor uykuya dalayamiyorum saga yatamamak duz yatamamak beni cok zorluyor
Syma-ma Mucize_anne32 sağa neden yatmiyosun ki sağ sol yatabilirsin sırt üstü yatma yeterki. Banu çiftçi nin videosunu izle bak o öyle diyor. Tek uyumaman gereken pozisyon sırt üstü 😃
Mucize_anne32 Syma-ma doktoruma özellikle sordum sağa yatma dedi kimi doktor baska söylüyor kimisi baska hepimizin kafa karisiyor boyle olunca