Deletedmom23234 Buseninannesi_21 Ya kendimi öyle şartlandırmıyorum açıkçası nasıl gelmek istediğini oğlum gostericek ben ne desem boş 😁 gönül tabiki normal den yana ama bakalım bizim sıpa nasıl gelmek isticek
Buseninannesi_21 minikmucizelerimmm Yaa minnak adamlar 😊 Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. 🌸
Didem_678 Buseninannesi_21 Organlarımıza baskı yapıyor bence n tarafa yatsam o tarafım çürüyor sanki e içimizde can taşıyozz ayy ben de diyorum küçücüksün ama zorluyosun diyorum😃
ozlmayktkrmm Buseninannesi_21 bizim mi çok döndü bir baş aşağı bir baş yukarı kafasına göre takılıyor bakalım
Buseninannesi_21 Deletedmom23234 Tabii ki canim pozisyonlari önemli en önemlisi sağlık sağlıklı doğsunlar inşAllah 😊🌸
habibe46 minikmucizelerimmm bende İkizlere hamileyim 17 haftada hissetmeye başladım şuan çok şükür 25 haftalık oldum içim kıpır kıpır birgün hissettirmese kendini korkuyorum birşey mi oldu diye
minikmucizelerimmm habibe46 bende erken hissederim diyordum ama ya çok uykucular ya da ben hissedemiyorum canım 🤗