Buseninannesi_21 Kizlar 34+5 oldum kizim olacak inşAllah 🌸 şu an o kadar hareketli ki canimi yakiyor uyuyamiyorum çıt sesleri geliyor akciğerimi acitiyor karnim deliniyor sanki😂 sizinkiler ne durumda? 🌸😍
Elif_Eda Buseninannesi_21 Vallahi bizde 28 haftadan gidiyoruz o rahmime bazen bir baskı oluyor anamm üst üster kesilmiyordaa dursun diye diğer tarafa dönüyorumm yok banamısınn demiyorr inatçıı keçii mübarek🙈🌸😆
Zezz Buseninannesi_21 bugun kasilma gibi hareketler hissettim.. cok hareketli bnmde kizim olacak 31 haftadsyiz…uyuyamiyorum geceleri
minikmucizelerimmm Masallah canım benim ikizler de tık yok her gün dinliyorum ama hissedemiyorum daha 20 hafta olduk oysa ki bekliyorum bende 😂😂
Buseninannesi_21 minikmucizelerimmm yaa ne güzel 🌸 hareket ederler ya canim tek ile ikiz ayri mi olur bilmiyorum da ikiz olunca cabuk hissedilir diye tahmin ediyorum.
Elif_Eda minikmucizelerimmm Valla canım bende tam 20.haftaya girdiğim gibi doktor dönüşü eve gelip uzandığımda ufak bir pıt diye hissettim bellii aralıkla oluyordu ama o haftadan sonra heleki 23 den sonras kudurukklar 😂😂 başlıyorlar
habibe46 minikmucizelerimmm bende İkizlere hamileyim 17 haftada hissetmeye başladım şuan çok şükür 25 haftalık oldum içim kıpır kıpır birgün hissettirmese kendini korkuyorum birşey mi oldu diye
minikmucizelerimmm Buseninannesi_21 bende öyle bekliyorum ama bizim minikler çok uykucu çıktı hafif şeyler hissediyorum ama bağırsak mi bebekler mi emin olamıyorum 😂🤗
Buseninannesi_21 minikmucizelerimmm Bebeklerdir onlar bence 😊 ileri de hiç durmazlar gece bile uyutmazlar canim ben deneyimledim. 😀
H2hamide Zezz bende 31 deyım benımde şükürler olsun ki hiç durmuyo ma krnımın ust kısmına cok baskı yapıyo senınde ole oluyomu ozellıkle bu aralar cok hıckırıyo galıba sende durum nasıl?bu arada benım bebiş erkek
Zezz H2hamide dun sanki kasilma dedikleri seyi yasadim noluyor dedim istede gergin dakikakarvyasadim… ondanmi nedir..bugun doktora gidecegim… isi bayramda ara ceriyorum rapor cikaracagim… bugun bu programda ogrendimbyalanci sancilar olurmus ara ara
minikmucizelerimmm isimsiz1i aaa ilk defa duydum bunu alanlarının dar olduğunu ondan mı hissedemiyorum ben hala acaba 🤔