Sibelkaikx Kizlar 19+6haftalik hamileyim ve kendimi doguma kadar agdaya alistirmak istiyorum dogumdan sonra uğraşmak istemiyorum ama hayatimda ne aldim ne de aldirdim ilk kez yaptiranlar nasil his 😁korkum cok var o yuzden
Hilal-95 Sibelkaikx ay bugun yapmış biri olarak söylüyorum pertim çıktı🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Çok kasmayın karnınızı yaparken pudra dökebilirsiniz yaparken
Nurisss Sibelkaikx Bugün geldim kuaförden 😅 Eğer kuaförde yaptıracaksanız rica edin pudra döküp minik minik yapıştırıp alsın çok işe yarıyor ben acı eşiği çok düşük bir insanım normalde ama öyle yapınca çok canım yanmadı bir de dikkat edin pudralı ağda kullansınlar genelde pembe oluyor pudralı olanlar 👍🏻
Nuray-5886 Sibelkaikx walla canım gidebiliyorsan kuaföre git en temizi 31 haftalık oldum yakında zamanda gene gidicem küçük bir göbek meselesi var bi zaman sonra göremiyoruz 😅
Mila33 Sibelkaikx canım bende önceki yıllar lazere gittim bebek olunca mecbur bir kaç defa adayla aldım ama hiç korktuğum gibi değilmiş kendim alınca acımıyor ama ilerleyen zamanlarda kuaföre gdecem nasıl olcak bende endişeliyim😅
Woman3535 Bende çok korkardım ama küçük küçük yapıştıra yapıştıra alıştım 🤣 ben sir ağda kullanamadım ya çam sakızlarından kullandım hep 🤣 yazın hiç çekilmiyo ama eriyo sürekli öekmeye çalışıyosun iyice vıcık vıcık oluyo 🤣🤣🤣
Sibelkaikx Nuray-5886 aynen ben simdikten alamiyorum bebek kasiliyo toplasiyo korkuyorum o yuzden fazla eyilmekten
Meyracukurmaraz Acıyo ilk aldırdığında ama 10 dk bile sürmüyor 5 dk dayan 1 ay rahat et sondaki aylar ilk seferki kadar acımıyor zaten
BelisMelis41 Meyracukurmaraz ben makineyle alıyordum ama cok fazla cıkmaya basladı artık 2-3gğnde bir illa bir kaç tane de olsa cıkıyor hormonlar sebebıyle cok can sıkıcı 😤 kuaföre gitmek istememiştim pandemi nedeniyle ama artık goremıyorum zorlanıyorum mecbur gidecemde 1 ay cıkmadan duruyormu gerçekten onu anlamadım
Nurisss Sibelkaikx Normalde hep jilet miydi ? Eğer öyleyse ağdadan sonra da bepanthol sür onu söylemeyi unutmuşum tahriş olacak çünkü
ikizlerinannesiii Sibelkaikx bende lazere gittim hamilelik hormonlarımla hepsi çıktı her yerim ve daha beter çıktı
Rojbin27 Sibelkaikx canim ilk kez yaparsan tabi acır sonra alışırsın ben lazere gidiyorum kuaför de ada yaptım gerçekten beş para etmez çok hızlı yapıyor kan cikti resmen yavaş olun dedimde daha çok hızlı yapıyor kendin evde mi yapacaksın ?
Nurisss Sibelkaikx Tamam dediğim gibi bepanthol unutma zaten hamile olduğun için kuaför çok dikkat ediyor dediklerini dikkate alır kolay gelsin 😘
Aslisila Sibelkaikx böyle doğurursam kıllı kıllı rezil olurum hissiyle kendime gaz vererek başladım ilk acıyor sonra alışıyorsun 😅
Drf Sibelkaikx hiç kasma kendini git Kuafor masasına otur seril tertemiz çık😂 bende gidiyorum ilk zamanlar heleki ilk gittiğinde insan ne yapacağını elini ayağını nereye koyacağını şaşırıyor ama alışıyorsun. Gittiğinde bir doktor gibi düşün Buda gerekli sonuçta🤭