Burcunuz Masalimiz28 sabah kalkdm PTT ye gittik orda başladı ağrım şuan hala ağrım var bacaklarıma vuruyor ağrı
hilalkesoglu 37+5 deyim bende bu aralar aşırı mide bulantısı bel ağrısı oluyor kasık agrım da zaman zaman oluyor ama duş aldıktan sonra geçiyor bu herhalde doğuma kadar böyle böyle mi olcak ilk gebeliğim bende tam net bilmiyorum 🤷🏼♀️
Masalimiz28 hilalkesoglu Sanırım öyle olucak benimde ilk gebeliğim çok bilgim yok ama aşırı derecede kasık ağrıları çekiyorum doktorumda burda değil gidip sorsam bekliyorum artık
Rmsk hilalkesoglu benimde mide bulantım başladı doktor son zamanda olur dedi doğum yajin dedi yani zaten 2 cm açıklık da var bekliyoz artık 37+3 deyim
hilalkesoglu Masalimiz28 bizimde geçen hafta kontrolümüz vardı nst de sancı çıkmadı doktora sordum zaman zaman olcak artık demişti ama bazen öyle bir bastırıyor ki sanki iğne batırıyorlar. Normal doğum sancısı gelse anlamıcam diye korkuyorum 😅
Masalimiz28 hilalkesoglu Aynen öyle valla son 20 günüm kaldı ağrılar artıyor ama hangisi gerçek yada değil anlayamıyorum 😂😂😂
iremem Masalimiz28 benimde 25 günüm kaldı bugun inanılmaz bir kasık ağrısı ve bacak arama vuran bi ağrı var bebek hareket ettikçe sanki vajinamı tırnaklıyor doktora sormamak için zor tutuyorum yalancı sancımı gerçekmi anlayamadım🤦🏼♀️
hilalkesoglu Masalimiz28 bi önceki kontrolde bas yukarıydı bu hafta dönmüş dün gittim kontrole bas inmiş asagı demekki ondan oluyormuş hafif kasılmalar doktora dedim yine normal dedi. Bu arada hayırlı bayramlar .
psychologist Masalimiz28 bende post açacaktım dün gece 4te mide bulantısı kasıklarımda adet sancısı aynıları oldu bekledim sağa sola döndüm yürüdüm 40dk falan ara ara oldu biraz daha sürseydi hastaneye gidelim diyecektim 😢 sonra geçti uyumuşum. Sanırım yalancı sancı dedikler şey oluyor . 36+3 üz
Masalimiz28 psychologist Büyük ihtimalle öyledir canım benim 35 haftalıkken başladı sancılarım halada vuruyor en çokta belim ağrıyor bakalım bişi kalmadı artık
babymik kızlar bende 35+5 bel agrım var kemiklerim çok agrıyo ayaklar filan ara ara vajinada kasıkta sancı oluyo adet agrısı gibi doktora gitmeye gerek varmı böyle durumda
iremem Masalimiz28 gerçekten ya 😁 doktorumu aradım yerleşme ağrısı bebek hareketlerine bağlı, kanma ve su gelmeden endişe etme dedi 🤦🏼♀️😁 bende bekliyorum bakalım.. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah zamnında
babymik Masalimiz28 şu iki haftayıda hayırlısıyla atlatsaydık allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize kızlar
Masalimiz28 iremem Aminn inşallah 2 gündür aşırı sancı çekiyorum bakalım ne zaman gelicek artık bu gidişle gününden önce gelir heralde 😂