3MelekAnnesi3 ZElif 38+5 te tansiyonum yüksek cıkınca suniyle basladı dogumum yoksa gelmeye niyeti yoktu
aydemirtas ZElif ilk oğlumda 37+0 da su gelmesiyle suni sancı ile normal doğum oldu. 2. Oğlum da 36+0 da yine suyum geldi lakin oğlum dönmediği için sezaryenle doğum gerçekleşti. Şuan 28+0 haftalık kızımı bekliyorum bakalım o nasıl olucak 😂😂
Assya 3 erkek dogurdum, 3 de suni sancıyla iri olabilecekleri için 10 gün erkenden geldiler 3500-3700 kg arası dogdular. 2 si belden vuran sancıyla geldi sonuncu oglumda sancılar kasıklarıma vurdu. 3 hamileligimde birbirinden farklıydı :))
ZElif Assya banada iri bebek diyolar daha 365-36. Hafta 3.200 civarı ve 2 gündür çok fena sürekli mi hareket eder 🧿🧿🧿 maşallah
Mucizebebis01 3MelekAnnesi3 bana doktorum tansiyonun yüksek olursa normal.alamam dedi de normal.yaptirmamamk için mi dedi acaba 😄😄
ZElif Maşallah maşallah Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versın inşallah herkesin ki farklı farklı suni sancı ve doğum çoğunluk galiba bide erkek belden vurur sancısı diyolardı oda doğru istisnalar olabiliyor tabi 🤷🏻♀️😂😂🙏🏼🧿
ZElif Senaa-5454 korkuyorum valla bide yola çıkcam hiç gitmesem mi beklesem mi suan 35/36. Hafta doktora göre 2 hafta önde napsam ya
ZElif Miniktosbaa amin herkese bi gün anne olmayı nasip eylesin Rabbim aramadan bulun inşallah 💙🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Allahım veriyo vakti zamanı gelince elhamdulillah
Alpisinannesiii ZElif 42 42 haftafa gelmeye niyeti yoktu suni sanciyla dogum yaptim 7 saat sanci sonucu dunyaya geldi 3950 kiloyla minigim🧡🤲🏻
Assya ZElif 500 gr yanılma payı olabilir demişti doktor ama riske atmayalım dedi. Tabi sendede olabilir ama emin olamıyor insan işte. Sezeryan olmaktansa suni sancıyı tercih ettim ben.
Mom726272 ZElif tam 40 haftalık olduğu gün akşamına sancım başladı gece 1 gibi daha çok sıklaştı hastaneye gittik 4 cm açıklık var dendi yatış yapıldı geceden sabaha kadar sancı çektim sabah 10.30 da doğum oldu 🙈 2950 gr doğdu oğlum