alyaninannesi2 Hanımlar 17 haftaya gireceğim ama henüz bebeğimi hissetmiyorum ilk gebeliğim. Acaba normal mi ne zaman hissederim
Kado87 alyaninannesi2 ben 18 +1deyim bide 2.gebeligim hla hiissedemiorm.ilkinde cok erken hissetmisym
Belacivciv alyaninannesi2 Ben de 16+6 haftalığım henüz bir şey hissetmedim, normal merak etmeyin. Genelde 20′den sonra hissedilir deniyor :)
alyaninannesi2 Kuben Zeynephyl 4 aylık oldun nasıl hissetmiyorsun dediler bugün bende korktum acaba birsey mi oldu diye ilk gebelik olunca cahillik oluyor 🥺
Zeynephyl Coook normal hic panik yapma ben 22 haftada hissettim.. İlk gebelik benimde şimdide yerinde durmuyor maşallah
Funda2735 alyaninannesi2 normal canım korkma gün sayma ben Şiödi öyle tekmeler yiyorum ki bazen acıtıyor bende senin gibiydim :)
alyaninannesi2 Funda2735 yaaa maşallah 🥰 rabbim o günleri göstersin tüm hamilelere insan ister istemez korkuyor bide bu konularda deneyimsiz olunca 😬
Didemmmmm alyaninannesi2 ilk gebelikte 20 den sonra hissedersin demişti doktorum canım. Ben 19 haftalıkken hafif hafif hissetmeye başladım merak etme panik yapma
alyaninannesi2 [silindi] bugün nasıl hissetmiyorsun dediler oynar 4 aylık oldun dediler bende korktum acaba birsey mi oldu diye. İlk gebelik çok bilgim yok 😌
Ays0 alyaninannesi2 ay aman onlara bakma. Bana da seninki kız ondan hareket hissetmiyorsun oğlan olsa daha 2 aylık oynardı demişlerdi avuç içi kadar çocuğun ne hareketini hissedeceksem
Kuben alyaninannesi2 Yok yok hiç öyle düşünme. Bana da çok dediler 12 haftalıkken hissetmiyor musun nasıl hissetmezsin diyorlardı. Onlar hissettiklerini sanıyorlar
[silindi] alyaninannesi2 benimde aynı relax takılıyorum az daha büyüsün dert etme kendine rahat geçir korkarsan başa gelir 🌼
Funda2735 alyaninannesi2 aynıydım inan ki her gün deli gibi hareket etse diye bekledim hamd olsun şimdi tak tuk geçiriyor
VeraVrea alyaninannesi2 internette nereye yazsanız ilk gebeliğin 19-20. Haftadan sonra hissedildiği balon batlaması gibi pıt pıt bir seyler hissedildiği yazıyor zaten🤷🏻♀️