Kuyumcu Kızlar esmiyor artık uykular haram oldu istanbuldakıler burdamı yanıyor resmen ne vantılator ne dus ıyı gelıyor dustan cıktım yıne terledım nasıl uyucaz yahu
leyla_ok Kuyumcu Bana sor birde gece kalkıp evin içinde dolanıyorum.Hatta gece kalkıp 2 3 de duş alıyorum.İstanbuldayım bende ve aşırı sıcak.Nasıl olacak bilmiyorum 😑
fatma_sahin Kuyumcu bende Antalya’da yaşıyorum bugün 45 dereceyi gördü çok sıcak hiç esmiyor klimasiz olmuyor klimada fayda etmiyor
Happyturuncu Kuyumcu klima bile yetmiyor balkon esmiyor koltuklar yakıyor vala napcaz bilmiyorum 🤷♀️
Edabarakk_ Ya sorma kendime hamile yastığı aldım uyuyabileyim diye oda her yerimi kapatıyor hiç yatamıyorum sıcaktan vantilatör hiç fayda etmiyor
Kuyumcu Zehraa89 yok ya benm evım tek cepheye bakıyor o yuzden ceyran bıle yapmıyor bırde hem sabah hem aksam gunesını alıyor suan evde kı tum odalrdakı camlar acık vallahı kovaya su dolurup ıcıne oturup uyucam 😂
Eliffgngr Sıcak nefes aldırmıyor ya bazen ağlayasım geliyor 😂vantilatör 24 saat hep açık gece yatarken bile odama alıyorum ama pek fayda etmiyor bidaha sıcakta hamile olmak mı allahım nasip etme😂
Kuyumcu Happyturuncu o koltukların yakması zaten bıtırdı benı ya ben hamıle degılken koltuklar yakmıyordu benı 😂
Kuyumcu Leylaakcay bende aynen bıdahada gırmeye usenıyorum ama su gbı terledım yıne uykumda var nasıl uyuyamıyorjm
Minikmucizembenimmm Kuyumcu nefes alamıyorum her yerim kaşınıyor nereye otursam yatsam batıyor sanki bu sene inadına sıcak🥵 Allahım yardım et bizlere
Kuyumcu Minikmucizembenimmm amin inşallah hepımıze daha kavurucu sıcaklar gelıyormus bırde ya bız ıkı katı hıssedıyoruz zaten
Elbet-birgun-kavusacagiz Kuyumcu esmiyoooo esmiyooooo🤯🤯 ankara sincandayim felaket sicak yaa butun camlar kapilar acik yok ceyran bile yapmiyo dusa girdim ciktimgeri terledim🥴🥴
Kuyumcu Elbet-birgun-kavusacagiz anlara bıze gore serin olur asljnda orasıda yanıyorsa boyle halimiz yaman bırde burda nem var yapı yapısıö yatak ıslak gelıyor resmen
Elbet-birgun-kavusacagiz Kuyumcu ankaranin yuksek yerleri serin biz ortada basık kaliyoz ondan sicak oluyo yaaa 🥴🥴 tabi nem daha kotu yapar insani vallahii allah sabir versin