2melekannesiiiii Betfer korkulacak bişey yok ilk hareklerde öyle olur sonra yavaş yavaş alışır her hareketinde daha çok sarılırsın ben öyle yapıyordum yüzümde her defasında tebessüm oluşuyordu karnımdayken de kıpır kıpırdı şimdide durduramıyorum minik yaramazı
Betfer 2melekannesiiiii sen kaçıncı haftadasınız canım benim . Banada dua edebilir misin hala alışamadım
Babymomy Betfer ilk zamanlar bende korkuyordum huylanıhordum karnıma dokunamıyordum hareket ederken 😂 simdi zamnla alıstım hareket etmediginde eksiklik hissediyorum elim hep karnımda ♥️
Babymomy Betfer merak etme atlatırsın bende söylediğimde yadırgıyorlardı bunda ne var diye ama insanız iste içim garip hissediyordum. Alışırsın zamanla
2melekannesiiiii Betfer Ben doğurdum şuan 2 ciye hamileyim daha yeni 9+2 daha var tekrardan aynı duyguları hissetmeme
gulsahalp Bi kaç gün sonra hareket etsin diye bekleyeceksin 😁 bende ilk tuhaf olmuştum sonra hep bi tepki bekliyorsun 35+2 den selamlar 🥰💛
Betfer Aslisila bana dua eder misin canım iyi değilim psikolojim bozuldu resmen herşeye duygusal davranıyorum
Aslisila Betfer bu hormonal birşey dualık bir durumun yok normal birşey bu hormonların yaptırıyor bu duygusallığı sana
Betfer Aslisila öyle de canım dua et lütfen inşallah atlatırım bu durumları . Normalde de çok duygusaldım şimdi daha beterim
2melekannesi_ Betfer ayy neden korkuyorsunuz kii bence hareketlerini hissetmek çok mutluluk verici iyi olduğunu sağlıklı olduğunu biliyorsunuz günden güne büyüdüğüne şahitlik ediyorsunuz 🌸