Fenciilknurhoca Serpilbb işimize gelmeyen batıl inançlara inanmıyoruz işimize gelene de ayy insallah olur diyoruz 😅😅 bende bu durumdayim kızımda gamze olsun cok istiyorum 😅🥰
2melekannesiiiii Fenciilknurhoca aynen haklısınız şimdi yine hamileyim yine kurbana denk geldi yine söylencekler ve ben yine dinlemicem 😃
Fenciilknurhoca Calisananne25 beyni delinir mi 😳😳 bunu diyen harbi sallamış batıl inançtan falan çıkmış olay 😂😂
Calisananne25 Fenciilknurhoca ben ilk duyduğumda kopmuştum eşimin babanesi söylemiş çok çok eskiden 😁😁😁
Fenciilknurhoca Melakya biz neden durduk yere bi seyleri bi yerlerimize sürüyoruz acaba 😅😅 insan hamiş olunca nimeti orasina burasına neden sürer 😂😂
Nurhanimm Bebeklerin cildinde bazen pigment azligi oluyo gule mi dokundun turbeye gittiyse dd evliya nișanı oldu derler.
Fenciilknurhoca Nurhanimm güle de mi dokunmicaz 😳😅 ben sabah aksam her yerimi gül suyu ile silerim çok severim kokusunu insallah batıl inançtır 😅😅
Nurhanimm Fenciilknurhoca 😂😂😂ayneen bunlara inana akranlarim var yaa 20 li yaslardasin beynin ne ara soldu bacim diyesim geliyo.
minikkusum-2021 İlk hareketini hissettiğimde ikindi vakti namaz kılıyordum hatta o hareketin bebek olup olmadığını 2.3. hissedene kadar emin olamadıydım