Busra44bus Ozlem16 aynen öyle vallahi bende bugün gittiğimde çok umutluydum inşallah acilmam olur da doğururum diye ne açılma ne sanci 😏
Ozlem16 Busra44bus benim 1 cm acilmam varmisti gecen persembe oyle demisti sancimda cikmisti nst de ama hala dogum yok anlamadm
Sinemkurtkarakussk35 Busra44bus ben çok nadir sürmüştüm ama nolcak belli olmaz tabi her an bende olabilirim 😔ama bişiler kullanıp geçirenler varmış şuan nasıl olduğunu hatırlamıyprum ayva çekirdeği olabilir
Busra44bus Sinemkurtkarakussk35 demekki vücuttan vücuda değişiyor ne sürersen sur 🤷♀️ inşallah doğumdan sonra kremler denicem 😄
Sinemkurtkarakussk35 Busra44bus genetik %60 diye duydum benim annrm çatlamış ama doğumdan sonra sanırım. Engellenmiyo o iş ya 😒 naparsan yap olcağı varsa oluyo
Ozlem16 Ben nefes almakta cok zorlaniyorm terliyorm cok gece yatagin icinde oturiyorm sabaha kadr kackez banyoda ayaklarimi elimizi yuzumu soguk suyla yikiyorm
Busra44bus Ozlem16 ben de aynı en üst katta oturuyorum güneş direk bizim eve ev hamam gibi yatilmiyor ayaklarıma kramplar giriyor çok zor cokk Allah yardımcımız olsun
Mervehafsa Busra44bus 41 e kadar yopu var diyolar da sicak uykusuzluk dusununce diyorum ki Rabbim saglikla hemen gelsin 😩
klebsiella Busra44bus 1 cm acikligim varmis ama rahim yeterli yumusamamis ciddi anlamda bende korkuyorum
Busra44bus Mervehafsa ay 41 e kadar nasıl dayanırız yavrularımız bu sicaga gelmek istemiyorlar anlaşılan 😂
Busra44bus klebsiella bizim 3700 kilosu cumaya kadar son dedi açıklık şancı olmazsa suni sanci verebiliriz dedi
Mervehafsa Busra44bus Bakiyolarki anneler cekiyor ekmek kordondan su keseden yasiyor cagnim.yavrular 😩 benim kac gundur karnim asiri sertlesiyor sizdede varmi o
MustafaBirsenglTari Bende 39+3 oldum daha Hic bir belirti yok Allahim hepimizi tez zamanda kurtarir insallah canim Sağ saglim yavrulariniza kavusuruz 🙏😘❤️
Sinemkurtkarakussk35 Mervehafsa benim 1 2 haftadır sürekli öyle 😔 günğn 20 saati sert 🙄 hoş bugğn azaldı ama bazıları sancı hissetmeyebiliyomuş sertliği takip edin diyolar ben de bugğnnduydum🤔