Esra_42gunindi EsraEse ödemim vardı ama o gün sabahtan daha fazla olduğunu fark ettim ağrıyordu ayağımın üstüne basmakta zorlanıyordum resmen öğleden sonra sağlık ocağına gittim aylık kontrolüm vardı orda tansiyonumun yüksek olduğu ortaya çıktı hastaneye sevk edildim hastanede de tahlil verdim idrarımda protein çıktı tansiyonum düşmedi öylelikle doğum yaptım 25 gün erken geldi miniğim 🥰
EsraEse Esra_42gunindi anladım bende de el ayağım şişiyor tansiyonum normal ama ondan sordum olsun sağlıklıca gelmiş ya bebeğiniz gerisi boş 😍
Esra_42gunindi yigitegenin_annesi 2.30 saate bi karnını doyuruyorum o belli olmuyor canım malesef gazı olursa uyumadığımız zamanlar oluyor normalde de alarm çalmadan bizimki ağlıyor 😂 belli olmuyor yani
Eylem_kaya07 Esra_42gunindi yaa maşallah ne güzel olmuş öyle . Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 Kuvezde kaldı mı acaba
Esra_42gunindi Eylem_kaya07 amin inşallah Allah razı olsun 😍 çok şükür küvezlik bi durumumuz olmadı çok korkmuştum olur mu diye 2850 gr doğdu ödemleri gidince 2700e düştü daha yeni yeni kilo almaya başladı ilk iki hafta hiç kilo alamadı miniğim 🤷♀️
Esra_42gunindi EsraEse ödem gerçekten tehlikeli bişeymiş o zaman anladım şişliğinde anormal bi durum olursa hiç vakit kaybetmeden kontrole git canım tansiyonumun yüksek oluşunu hiç fark edemedim çünkü
Seyhan-Sefa07 Esra_42gunindi kiz bebek erken geliyormus sizdede oldumu borde dogum yapcanizi nasil anladiniz
Esra_42gunindi Seyhan-Sefa07 bende hissediyordum erken doğacağını ama bu kadar erken beklemiyordum 😂 25 gün erken oldu miniğim. Doğum yapacağımı anlamadım canım sancım falan yoktu sadece ödemim o gün daha fazlaydı sağlık ocağına gittim aylık kontrolüm vardı ordan sonra gelişti herşey hala şaka gibi geliyor
Mom789 Mutluolmaliyim valla ben kendimi bildim bileli hep destekli taktığım için sarkma yaşamadım hic bilemem ne kadar doğru
EsraEse Esra_42gunindi anladım canım tavsiyelerin için teşekkür ederim doktorum normal şişmesi dedi son haftalar çünkü ayakta falan kalınca oluyor dinlenince geçiyor
Mom54544 Esra_42gunindi Benimde var ödemim 28.haftadayim yaklaşık 2 aya yakındır vardir belkide son zamanlarda çoğalıyo yavaş yavaş normaldir diye düşünüyorum çünkü sıcaklar var yemek ye vc git uyu modundayim son zamanlarda hareket sıfır nerdeyse kolumu kaldıramıyorum sıcaktan tansiyon normal olcuyorum bazen
zeynepemiromer Esra_42gunindi ay ne güzel mutlu huzurlu günleriniz olsun darısı da bize inşallah 🤗 canım merak ettiğim bir konu var 20 li haftalardan sonra goguslerden süt geliyormuş kendini doğuma hazirliyormus ben 28 haftadayim öyle birşey olmadı acaba doğunca bir sıkıntı olurmu sütten yana bilgin var mı bu konuda
Esra_42gunindi zeynepemiromer amin inşallah canım benim 🥰 valla bende çok tereddüt ediyordum çünkü benim de hiç hamileyken süt gelmedi. Erken doğum yaptığım için 3 4 gün sonra gelmeye başladı sürekli sağıyordum canım
zeynepemiromer EsraEse valla herkes burda yazıyor canım acaba ben de mi bir sıkıntı var dedim 😊 inşallah doğumdan sonra olur da önemli birşey çünkü insan bundan da tedirgin oluyor
EsoesTT 23 haftalık hamileyim, bu 1 2 haftadır acayip iç daralmalar başladı özellikle geceleri uyuyamıyorum. Bebek doğunca geçiyor mu bu yaşadınız mı böyle birşey?😕
Esra_42gunindi Mom54544 benim daha erken başlamıştı ödemim ve tuzu çok seven biriydim. Sağlık ocağındaki hemşirem tuzu kullanma ödemle tansiyonla birlikte gebelik zehirlenmesine kadar yol açıyor derken hepsini bir bir yaşadım dikkat et kendine canım tuzu seviyorsan azalt çünkü ödemini de artırır