Deletedmom93428 ozlmayktkrmm fenalık geçirmem için akşam olmasına gerek yokki Allah affetsn isyan etmiş gibş olmayayım diyorum genel hayatımda da sıcsktan bunalan bir insandım şimdi nefes alamıyorum Allahım gece uyuyamıyorum gündüz uyuyamıyorum mala döndüm ya
ozlmayktkrmm Deletedmom93428 valla bende de geçen seneden beri olmaya başladı sıcağa tahammülsüzlük geçen sene işe gidip gelirken maske ağzımdayken sıcakta panik atak geçirmiştim terapi falan aldım ,çok şükür geçti ama bu senede hamileyim daha da sıcaklıyorym🤷🏻♀️Allah hepimizin yardımcısı olsun
ozlmayktkrmm derya46 bende 6.kattayım çok sağol düşünmen yeter 😃🙏🏻 ama nedense annemlerin evi kadar esmiyor etrafta cok bina var ondan mı nedir anlamadım 😭annemin evi orman manzaralı gibi küfür küfür esiyor kadın ikide bir gel burda kal diyip duruyor da sıcakta çıkmaya dahi üşeniyorum
ozlmayktkrmm derya46 harbi benim evim kavruluyor sorunum o sanırım 🤔normalde de çok sıcak oluyor kışın falan nerdeyse yakmıyoruz doğalgaz
Mzyyn27 ozlmayktkrmm daha az olduğunu hiç sanmam 😩 hissedilen bunun çok daha fazlası bide hamile olunca tabi 50 derece felan hissediyorum 🥺
mom076 Antalya da sıcaklar mahvediyor 🥵 klima açık olmasına rağmen terliyorum hormonlardan galiba rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
ysmn_1506 ozlmayktkrmm vantilatör ikinci kocam gibi ben nereye o oraya 😋 hatta eşim kıskanmaya bile başladı uahaha 😀😀 anlıma yapıştırmak istiyorum onu.
Kubbbraa Albendende okadar oğlum kendi yatağında da yatmıyor geliyo bide ortamıza giriyo sabaha kadar köşe kapmaca oynuyoruz ben onun yatağına gidiyorum peşimden geliyo orda daliyo kaçıyom kendi yatama bu sefer tekrar geliyo 😬😬😬
Lavininannesi1 ozlmayktkrmm Ah ah hiç deme valla cnm dedim iki aile burda maksat bebeği görsünler onlar için git gel çok uzak ben gidiyim bide doktor hastane açısından burası daha iyi ama işte artık son haftalardayz geldi gelecek diye bekliyorum istesem de dönemem 😂
Meralrabiamhmt ozlmayktkrmm ben vandayım burası o kadar soguk ki donduk dıyebılırım fırtına ruzgar yagmur dolu ne desen var bı kar eksık yagmadı
ozlmayktkrmm Meralrabiamhmt ay ne güzel bidaha hamile kalmayı düşünürsem kışa denk getircem inşallah😃