Aynur-13 Merhaba kızlar dün gece avuç içi kaşıntısından uyuyamadım ve sabah bebek hareketlerinde de yavaşlama hissedince acile gitmek istedim ve nstye bağlandım şükür bebeğimde bi sorun yok ama kaşıntıdan kayanklı kan ve idrar tahlili yapıldı ordada karaciger enzimlerim yüksek çıktı değerleri düşürmek için yatışım yapıldı sizinde benzer şikayetleriniz varsa ihmal etmeyin ben şuan 31.haftadayım ilerlerse eğer erken doğuma sebep olabiliyormuş
ulku0707 Aynur-13 nasıl bir kaşıntı benim elimde kaşınıyor kabarıyor su topluyor arada bir yerde her yerde değil 2 3 günde Bi oluyor 🙄
Yesimiko- Aynur-13 benim koronadan dolayı arttı. Alt 39 ast 49 . Bu hafta kontrolüm var. İnşAllah düşmüştür. Enginar falan yiyorum bakalım
Aynur-13 Ysmmmnn mutlaka ihmal etmeyin benim değerlerim çok yüksek değil ilk günden fark ettiğim için mutlaka inşallah bugün çıkarım sizde kesinlikle gidin
irem-ferdi @Aynur-13 yatışınız yapıldığında mı bu değerler vardı, benim ast 76 alt 257 doktor kontrolüm yarın bakalım tabi alp ve safra asitleri de sınırın çok üstünde çıktı
Aynur-13 irem-ferdi evet yatışım bu değerlerle yapıldı benim safra asidim de sınırdaydı sizinki oldukça yüksek benimkine göre
Demojna Aynur-13 şuan durumunuz nedir, kolestaz teşhisi konduğunda 31 haftalıkmışsınız, şimdi 38 civarısınız tahminim. Bu süreçte tedavi için neler yapıldı, bebeğin durumu nasıl? Doğum yaptınız mı?
Aynur-13 Demojna oğluşum artık karnımda değil yanımda 💙 37+0ken doğum başlatıldı çünkü riske atmak istemedik bianda yükselip ölü doğumla sonuçlanma ihtimialine karşı beklemekde bi tercihti ama ölü doğum yapma ihtimalim %1 bile olmuş olsa ben bunu göze alamadım açıkcası ve normal doğum yaptım fitille doğumum başlatıldı hamilelik döneminde ursactive diye bi ilaç başlandı kaşıntımı kesip değerlerimi sınırların içerisine çekmişti sizde doktorunuza bu ilacı danışabilirsiniz ❤️ İnşallah herşey yolunda gider inşallah öok sağlıklı bi hamilelik ve sonrasında da doğum gerçekleştirirsiniz ❤️
Demojna Aynur-13 maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin😌 ben de ursactive kullanıyorum. İnşallah biz de o haftalara kadar dayanabiliriz, kaç gram doğdu oğlunuz?
Aynur-13 Demojna 2765 gram doğdu hastane çıkış kilomuz 2630 güncel kilomuz 2690 kiloyu hiç kafanıza takmayın ciğer geliştirici vs yaparlar ilerleyen haftalarda sizede şuan kaç haftalıksınız 😌
Demojna Aynur-13 34+4deyim. Üç gün önce kontrol vardı 2250 gramdı. Karın çevresi bir hafta gerideydi. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza bizde. Oğlunuz küveze girmedi o zaman sizin, inşallah bizim kız da girmez. Hiç istemiyorum eve bebeğim olmadan dönmek
Aynur-13 Demojna girmez inşallah siz içinizi ferah tutun güzel düşünün ki güzel olsun benimde 34den2400 felandı çok bi fark yok yani
Aynur-13 ulku0707 asla durduramıyorsunuz özellikle geceleri kaşınıyor bi test yaptırın isterseniz aklınızda kalmamış olur