sdmr20 papatya56 benim tahlillere çok benziyor 😂 b12 ilacı yazmıştır mutlaka kullan düzelsin folik asit de kullan gebelik istiyorsan mutlaka. Bu ilacı da salı perşembeye bitirisn iniallah en kısa zaman da güzel haberini alırım 🥰😍
papatya56 sdmr20 Folik asit kullanıyorum canım devit 3 verdı bı tanede 5 li vıtamın ilacı verdı sen ilactan kac ay sonra hamile kaldın canım İnsallah Rabbim banada isteyen herkesede nasip eder🥰
sdmr20 papatya56 ilaçtan iki ay sonra gebelik oldu ama kimyasaldı canım. Çok şükür Herhangi başka problemde olmadığı için bi tedaviye başlamak istemedim ovulasyon testiyle yumurtlama günlerini değerlendiriyorum bi kaç öyle deniyim dedim
MMmommy Ben haftada 2 kullanmıştım değerim düşünce doktor yarım vermişti ve o ay hamile kaldım inş istediğin sonucu alırsın canım💘
papatya56 MMmommy Benım 25 canım yukarıyada attım tahlilimi yarım yazmış ama ben bugün bıtane içtim bisey olur dıye korktum İnşallah kalırım bu ay sen hamıle misin canım🥰
MMmommy papatya56 bişey olacağını sanmam ama bidahaki sefer yarım al doktorun verdiği gibi. evet değerim düşünce hamile kaldım
papatya56 MMmommy Tiroitim temizdi eczacı yarım iç diye yazmış ben bugün bı tane içtim bilmiyodum İnşallah sorun olmaz
Filiz1 papatya56 benimde süt hormonum yüksekti doktorum baska bi ilac yazmıştı kullandığım ay gebe kaldım 4 aylık oldum şuan ☺️