Kubra2012 Besa canm bana da dokror 41 e kadar yolu var dedi ama dayanamıyorm artık oğlum 40+2 doğdu bakalm bu ne zman gelecek
Meltem_goksenin Nieuwemommmm Arife günü dunü sancıyla normal doğumumu başlatacaklar😇💜💜dualarınızı bekliyorum anneler🌸🌸
Nesli-52 40+0 bekliyoruz paşanın keyfini tık yok ara ara yalancı sancılar giriyor o kadar ne iş yapabiliyorum ne bişi iyice darlandım Dr normal diye beklicen dedi pufff
psychologist Nieuwemommmm yürürken birden şeyimden çıkacak gibi hissediyorum 😂 çok ağırlık yapıyor acıyor😕 15 günüm kaldı dayansın😍 bayramı geçirelim diye bekliyorum.kanama riskine karşı Hiç iş yapmıyorum full yatış 🥲
Sevgiglc Nieuwemommmm ben de 37 deyim yürümekte zorlanıyorum artık çok baskı oluyor canım hiçbir şey istemiyor hormonlardan da ağlamak istiyorum sürekli 😢
Nieuwemommmm Sevgiglc hormonlarr 🤦♀️🤦♀️ dogumdan sonrada birakmiyorlarmis pesimizi. Rabbim guc versin canim. Kucagimiza alinca hepsini unutacagiz insallah 😍
EsilaErtugrul Sevgiglc şuanda aynı durumdayız bende 37 haftalık oturduğum yerden kalkmak istemiyorum yürüdükçe aşağıya baskı yapıyor😫
Nieuwemommmm Burculi06 ayy ahhahahahhaha bende suan o durumdayim bi dogum korkusu sardi ki hic sorma 😂 yemeden icmeden kesilicek gibiyim ama yemektende vazgecemiyorum 😂🤣
Nieuwemommmm zcelik en zor zamanlar son zamanlar rabbim yardimcimiz olsun 🙏 hayirlisiyla bi avazda yavrunuza kavusun insallah 🙏