Haticecakirr Candanesra 30 haftalığım iç bacak ağrım var onun dışında bazen kasıklarım ağrıyor çok sık olmasa da çok şükür şimdilik bu kadar 😁🤷♀️
minikprensimmm123 Akrepbebek Ya cidden iki gündür biraz yoruldum temizlik felan ister istemez hareketi de biraz yavaşladı yeni başladı hafiften yine
Akrepbebek minikprensimmm123 kesinlikle sen yorulunca bebeğin de hareketleri azalıyor. Kendini çok yordamıyla çalış ve sürekli dinlenerek is yap canım
Akrepbebek Candanesra normalde oneriyor doktorlar. Aslında bazıları öneriyor bazıları onermiyor. Belki ondan dolayı şişkinlik ödem yapiyor bende.
minikprensimmm123 Candanesra Evet canım cidden bende fark ettim iş yapmayım çok güzel hareket ediyor iş yaptığım gün akşama kadar resmen yalvarıyom oğlum Bi iki oyna diye bana mısın demiyor 🤣🤣
ilk61 Şu sıcak olmasa vallahi ayağımdaki elimdeki şişmiş hiç bişey değil bunlar ağır gelmiyor.Klima Var üşütürüm Die açamıyorum.Hemen burnum tıkanır biliyorum.Eriyorum resmen günde 4kez net üstümü değişiyorum.
Ada_omertoprak2116 Candanesra benim sırt ağrısı bel ağrısı yürüyünce ayağım kopacak gibi ağrıyor gece uyuyamama çok şükür ödem yok yada varsada ben farketmiyorumdur baş ağrısı nefes almakta zorlanıyorum kendimi silindir gibi hissediyorum silindir gibi oldum diyorum resmen 😇 28+5 son 80 gün kaldı 😇
MerveCeren Candanesra kasık ağrısı , bel ağrısı ,aşırı terleme ,geceleri uyuyamama , sürekli el ayal terlemesi yaşıyorum 🤦🏻♀️ Varda var 😂 31+5 olduk bakalım☺️
Candanesra MerveCeren aynı bende öyleyim el ayak yanması vardı hamileyken sürekli var terleme aşırı var
ilk61 Candanesra duşta kesmiyor ki işlerimi yapmaya resmen akşam 6tıdan sonra anca başlıyabiliyorum.takati kalmıyor insanın yoksa neler yapmak istiyorum neler.ben işimi yapıp oturmayı severim.kışlıkları kaldırdım.3.gündeyim inşaAllah bitecek yere koydum herşeyi oturduğum yerden yapmaya çalışıyorum.eğilemiiyommm.kalkamıyom.ayakkabılarımı oturarak giyniyorum😀spor yapmayı özledim dans etmeyi özledim.hint müziği açıp zımba yapardım stres atmak için şimdi olmuyor.bebiş izin vermio.
mucizem09_ Candanesra 32 haftaligim oyle agrim cok yok gayet rahat geciyor cok ayakta kalinca brlim agriyor okadar her hamileluk farklidir bence diyolar anne cok yirulunca bebek hareketi azalir ama bende tam tersi cosuyor 🥰
Meless Candanesra benim çok şükür ödem daha olmadı. Sizde varsa bol bol su için dinlenin. Tuzu kesin tamamen. Sadece bacak kramplarım var
Mltm88 Candanesra Aynen benim 2-3 hafta önceden başladı..Doktora gittim hatta korktum çünkü bazen İdrarda protein kaçağı olabiliyormuş ve buda gebelik zehirlenmesine yol açıyormuş.Tahlil falan yaptık temiz çıktı şükür