Candanesra 29+0 günlük oldum ayaklarım ödem oluyor uyusuyor karincalaniyo agriyio bacaklarım çok ağrıyor
Nazlican1994 Candanesra bacak uyuşması, bel ağrısı, kasıklarda sancı, bebek aşağı baskı yaptığı için sürekli tuvalet hissi 7 ay baya etki ede ede geldi valla ☹️
Mltm88 Candanesra bizde yarın 28+0 olucaz inşallah..Ödem desen var,kilo desen var😍 Hamile yastığı aldım yatması güzel oluyo geceleri,destek veriyo göbeğe,bele…Bu sabah uyandım sağ elim sola göre daha şişti zor kapanıyordu.
hanimhanimcik 27+1 bacaklarımda kasılmalar ve kramplar var magnezyum almaya başladım, ara ara mide yanması yaşıyorum ama sürekli değil, uzun süre ayakta durunca ayaklarım şişiyor😅birde çatı ağrısı
Candanesra hanimhanimcik son aylar ağrılı geçiyor canım dinlenme onemli az iş yapayım desem hemen yoruluyorum yerimden zor kalkıyorum `
Candanesra Mltm88 7 aya girerken başlıyormuş ödem şişme tuzsuz yiyin bol su için yoksa şişlik gitmiyo
Mltm88 Candanesra Aynen benim 2-3 hafta önceden başladı..Doktora gittim hatta korktum çünkü bazen İdrarda protein kaçağı olabiliyormuş ve buda gebelik zehirlenmesine yol açıyormuş.Tahlil falan yaptık temiz çıktı şükür
Deletedmom23234 Candanesra Ödem ya ne biçim birşey anlamadım ki 😑 hamileliği hiç böyle hayal etmiyordum 😁
minikprensimmm123 Candanesra Bebiş düzenli hareket ediyor mu canım benim ki bazen iyice hareket ediyor bazen yavaş yavaş
Candanesra minikprensimmm123 bazen hareketli bazen çok az doktor tansiyon yükselirse bebeğin hareketi azalırsa gel dedi hemogramda tromposit düşüklüğü varmış
minikprensimmm123 Bebişleriniz düzenli hareket ediyor mu kızlar benim ki bazen çok güzel hareket ediyor bazen yavaş yavaş vuruyor
Akrepbebek minikprensimmm123 benim ki de öyle. Doktora sordum normal bunlar biz yetişkinler bile bazen çok hareket ederiz bazen az hareket ederiz dedi.
Akrepbebek Candanesra her geçen gun bir şikayet daha ekleniyor. Ayak parmaklarım sismeye başladı. Sonra bacaklarima kramp girdi. Adet ağrısı 2 3 günde bir mutlaka uğrar. Dün akşamda kaşık ağrısı ayağımı hareket ettiremiyordum. Bu gece bakalım beni neler bekliyor 🤦♀️
Akrepbebek Candanesra hayır canım. Doktoruma söyledim ama normal bu ağrılar dedi. Verme gereği duymadı. Bnde bazen maden suyu ile destek alıyorum ama o da beni çok sisiriyir
minikprensimmm123 Akrepbebek Ya cidden iki gündür biraz yoruldum temizlik felan ister istemez hareketi de biraz yavaşladı yeni başladı hafiften yine