ElifB08 emiras59 dünyanın yükünü taşıyorsunuz, ben ucundan yemiş olduğum için biraz gamsız olabiliyorum 🥲
Kelebekim Aşırı derece de ateş basması ve adet olmuşum gibi akıntı gelmesi ve yemeklerden tiksinme oldu.
_mormenekse Anne2603 1 ay boyunca hiç geçmeyen bir boyun tutulması ve ağrısı yaşadım hastanede çok güçlü bir kas gevşetici igne yaptılar agrilarim gecmeyince igneden 1 hafta sonra 1.5 aylik hamile olduğumu öğrendim onun dışında hiç bir belirtim yoktu üstüne adet gördüm😊 😂
230820k iremsenturk_16 Canım bende de vardı çok ayakta durmamaya ağır kaldırmamaya çalış sürekli dinlen ev işleri falan yaparken ☺️
Isra38 Bende mide bulantisi sonra koku hassasiyeti asiri kusma yorgunluk mide yanmasi sonra ogrendimki 1 bucuk aylik😂 hamileyim
wills Anne2603 benim reglin bir haftasına kadar çok regl ağrılarım oldu. Bir de reglin öncesinden göğüs hassasiyetim oldu. Suan 5+3 um göğüsler silikonlu gibi 🙈🤣🤣🤣
Bebegimlebihayat Anne2603 ilk oğlumda göğüslerm felaket damarlı ve büyük oldu bide şiştim ödem gibi adet ağrısıı gibi ağrım oldu meğer hamileymişim. şimdi 2.gebeliğimin 2.haftasındayım şuan baya erken fark ettim çünkü ilişkiden sonra 12.gün idrar testi yaptım çok silik çıktı ve idrarımda köpüklenme gördüm ilk gebeliğimdede köpüklenme olmuştu direk kan verdim çıktı suan hala adet ağrısı gibi ağrılarım devam ediyor 😮💨
Serap_srgll Anne2603 koku hassasiyetim artıı çok tok hisediyodum etten tiksindim sürekli burnuma kokular geliyodu gözlerimin altları morarmıştı adetim gecikmeden test yaptım ve çıktı şimdi 2aylık hamileyim
Firu123 Göğüste hassasiyet mide yanması Hep uyuma isteği ve çok sık tuvalet ihtiyacı hissetmişim 6 hafta 3 günlükten selamlar
EzqiCevizli Anne2603 valla benim mide bulantılarım vardı onun dışında hiç bir belirtim yoktu,hatta adet oldugumuzda ki yaşadığımız bütün belirtileri yaşıyordum ,ihtimal bile vermiyordum. Minik mucizem çıktı geldi 🥰🥰 7+3
sweettyy19 Merhabalar ovülasyon testinde catlamayi gördükten ne kadar süre sonra idrarda gebelik testi yapılmalı:)
zhenis2930 Anne2603 benim de normalde adet günüme yakın göğüsümde hassasiyet olurdu geçen ay dedim herhalde adet olcam gün geldi geçti yok 3 gün oldu yok 5 gün oldu yok meğer hamileymisim 7 haftalik hiç bir belirti yok bulantı kusma koku hassasiyeti