230820k Anne2603 Benimde göğüslerimde dayanılmayacak kadar ağrı olmuştu ve ilaç kullanmıştım hamile olduğumu bilmeden 😫
iremsenturk_16 230820k Ahh benimde inanılmaz bir bel ağrım var anormal bir durum mu acaba diye çok korkuyorum
Haticee11 Anne2603 karpuz dilimlerken tiksinmiştim kokusundan ve mide yanmasi göğüs hassasiyeti 4 haftalıkken öğrenmiştim
DemetF Anne2603 mide bulantisi bir insanin bu kadar midesi bulanirmi diyordum hic aklima gelmemisti hamile olacagim :)
CinyurunAnnesi Anne2603 Bende tüm belirtiler oldu ve daha adet görmeden yaptığım testte pozitifi gördüm genelde 4. Hafta derler ama erken aldım ben sonucu
Edo Anne2603 Anne2603 benim kramplar halinde giren kasık ağlarım olmuştu ve hamile olduğum aklıma bile gelmedi bir sorun var zannediyordum bu yüzden doktoruma gittiğimde öğrendim 😂
230820k iremsenturk_16 Canım bende de vardı çok ayakta durmamaya ağır kaldırmamaya çalış sürekli dinlen ev işleri falan yaparken ☺️
Dunyabebek Anne2603 Benim adetten sonraki 10. Gün sol kasığımda ağrı oldu regl ağrısı gibi 2 3 gün sürdü. Bacağıma da vuruyordu. Sonra rahmimde aynı ağrı devam etti. Göğüsler şişti ve aciyordu. Mide bulantısı 6. Haftada başladı
Zynpxx Anne2603 adet olacakmışım gibi ağrım oldu her akşam yatarken kesin sabah olurum diyordum ve karnımda oluşan doluluk hissi🥰 birde göğüs uçlarım çok ağrımaya başlamıştı.
bimeftun Benim midem bulanıyordu halsizdim ve hep uykum vardı yüzüm bembeyaz olmuştu. İş arkadaşlarım şüphelendi hatta yoktur dedim ama test yaptım öyle öğrendim 🤭😄
Dilosceylan Anne2603 kabızlık, deli gibi bir kasık ağrısı olmuştu ve birde meme kenarlarım şişip rengi değişmişti 🤭😂
Elifgoktug1 Anne2603 göğüs hassasiyeti idrara sık cikma bulantı ve mide yanması henüz adetime 2 gün var ama bugün 2. Çizgiyi gördük darısı isteyen herkesin basina🥰
ElifB08 emiras59 dünyanın yükünü taşıyorsunuz, ben ucundan yemiş olduğum için biraz gamsız olabiliyorum 🥲