asli16 Yarın sezeryan ile doğum olacak 37,6 haftalık olduk. Çok korkuyorum nolur bana bildiğiniz duaları okuyun 🤲🏼 🥺 bende hepinize dua edicem ameliyata girerken.
ozlemsatilmaz asli16 Allah yardımcımız olsun canım bende 11 de gireceğim sezeryana inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı
Linam6868 asli16 Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin insaAllah oğlum gelmeseydi bende yarin suni sancıyla doğuracaktım çok şükür salı günü kucagima aldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah🙂 40+3 haftalık geldi yarın 40+6 haftalık oluyordum
Elifnev asli16 bende yarin kolestaz sebebiyle dogurcam. 37+1 haftaligiz. Doktorum dun test sonucumu görünce daha fazma risk almayalim dedi ve cuma gunu doguma karar verdi. Cok ani oldu benim icin😔Kendimi hem psikolojik hem fiziksel olarak normal doguma cok hazırlamıştım. Sezeryanla ilgili hic arastirma yapmamistim.
Aycan1 asli16 ozlemsatilmaz Allah yardımcınız olsun ikinizinde herkesinde allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı hepimize inşalalh
asli16 Elifnev bende bayramdan sonra bekliyordum ama bir anda karar verildi insan şok oluyor böyle durumlarda ne yapacağımı bilmiyorum inanın. Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸
Emirinannesi34 asli16 benim bugün idrarda protein kaçağı çıkarsa muhtemelen yarın sezaryene gireceğim. Gebelik zehirlenmesi olöasından korkuyorum ellerim ayaklarım şiş tansiyonum yüksek. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Alevdmr Sevda_keskin94 bugün benimde suni sancıyla başlatılıcak doğumum inşallah bir nefeste olur bebişlere kavuşuruz 🙏
Eylulunannesiii asli16 benim de37+5 bayramdan sonraya gün verdi sizin herşey normal mi sağlıkla kucağıniza alın inşallah
asli16 Eylulunannesiii sancılarım yüksek çıktı bebeği sıkıntıya sokarız beklersek dedi doktorum. Bende kabul etmek durumunda kaldım 🥺
Burculi06 asli16 bende 37+6 yım ben normal doğumu bekliyorum. Allahım sağ salim kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi sesini duymayı nasip etsin inşallah canım🤲🏻
asli16 Burculi06 amin inşallah bende beklemek istedim doktor müsade etmedi. Senide Allah kavuştursun meleğine 🤲🏼🌸😘