Semaacar Banukucukaslan dayanamayıp bir takım aldım cinsiyet belli değil ama olsun inşallah rabbim içinde görmeyi nasip eder hepimize 🥰10.haftamizdayiz🤰
Fasulyemm17 Banukucukaslan 25 haftalık oldum ablamın bebeğinin giyisilerini aldım hepsi yesyeni bibwron aldım yeni bi kaç tulum atlet Oda takımı aldım oyuncak aldım
Ozlem_o6 Gkc92 bizde 32 haftada almaya başladık. İlk gebeligim her kafadan ses çıkıyor valla beynim sulandi. Ne alacağımı kestiremiyorum artık. Annem bir yandan kayınvalidem bir yandan aynı şeyleri alıp duruyorlar 😄
Gkc92 Ozlem_o6 bende öyle ne alacağımı bilmiyorum bi liste yapayım diyorum o da yok ortada bizde 32 yi buluruz sanırım 😂
kubra454 Banukucukaslan Ben 22+2 deyim henüz hiç bir şey almadık önceki gebeliğim de bir buçuk aylikti düşük yaptım ama heyecandan çorap emzik ağız mendili bez ıslak mendil neler aldım o yüzden Allah izin verirse bayramdan sonra başlayacağım alisverise
Burcunuz Banukucukaslan 25+0 iz bugün ilkdefa muslin örtü Tulum Ayaklı pijama Patik Çorap aldık kızıma
Zeytinlimon Banukucukaslan 16 dan sonra başladım iç zıbın uzunkol zıbın patikli tulum çorap şimdilik bunlar doğum kışa ve şuan kışlık pek bişey bulayorum🥺
Lotus1990 Banukucukaslan canm çok erkenden alısveriş yapma bosuna kalıyolar cunku :) ben 32. Haftamda baslamıstım bir iki hafta içinde herşeyini aldım. Hastane cantasını dşyorsun bol bol zıbın eldiven çorap vs hersey lazım oluyor bebek için.
1425 Dilekcnkn ALLAH razı olsun 🙏🏻😊 ben de başlamadım henüz RABBİM bebişlerimizi sağ-salim kucaklarımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH aaamiiinnn ecmainnn🤲🏻🥰
Gktrkzbn2020 31+2 haftalık oldum. Kizim olacak 2 pijama,1 tulum,4 alt üst takım, 1 tanede üclü takım aldim. 17 aylık oglum var ondan kalan temiz birsürü kıyafet var. Evde onları giydirmeyi düşünüyorum eksikleri de bayramdan sonra alacağım
Lokumunannesii Banukucukaslan Aralık bebesiyiz fazla olmayacak şekilde 0-3 ay biraz tulum ve takım aldım şuanlık
mislinaninannesi Banukucukaslan 2.ye hamileyim bitane tavsanli tulum ve isimli tulum aldım o kadar 😀25 haftaligim
niss123 Banukucukaslan Beety26 Ben bu listeyi çok araştırarak detaylıca yapmıştım. Bebek mağazasına girip hepsini tek seferde alıp çıktım belki işinize yarar ☺️ KIYAFET Hastane çıkış seti 10 lu + Hastane çıkış seti 5 li + Alt üst takım 0-3 ay 3 + Alt üst takım 0-3 ay büyük kalıp 3 + Alt ayaksız tayt 0-3 ay 2 + Zıbın 0-3 ay 5 + Zıbın 0-3 ay büyük kalıp 5 + Tulum 0-3 ay yarım kollu penye 5 + Tulum 0-3 ay uzun kol pijama 3 + Tulum 0-3 ay peluş 2 + Çorap 0-3 ay set 6 + Eldiven 0-3 ay 2 + Penye yelek 0-3 ay 2 + Bandana + TEKSTİL Üçgen kundak 2 + Ağız bezi 10 + Müslin bez 4 + Banyo havlusu seti 1 + Banyo havlusu 1 + Penye battaniye 2 + Peluş battaniye 2 + Emzirme önlüğü 2 + Puset örtüsü 1 + Nevresim takımı yedek + GÜVENLİK Bebek telsizi + Anne bebek çantası + Ateş ölçer + BAKIM Banyo seti + Banyo filesi + Banyo süngeri + Şampuan + Pişik önleyici krem + Tarak + Tırnak makası + Makas + Kulak çubuğu + Kağıt tırnak törpüsü + Burun temizleme aleti+ Bakım kremi (nemlendiricili losyon) + Durulama gerektirmeyen temizleme sıvısı El ve yüz bebek nemlendirici + Pudra+ Bebek alt yüz temizleme pamuğu + Alt değiştirme tek kullanımlık bez+ Yenidoğan bezi + Islak mendil + BESLENME Biberon + Su biberonu + Emzik 2 + Elektrikli süt pompası + Süt saklama poşeti + Göğüs pedi + TEMİZLİK Bez kovası + Bez kova poşeti + Çamaşır filesi + Çamaşır sepeti + Çamaşır deterjanı + Çamaşır yumuşatıcısı + AKSESUAR ? Dolap askısı + Kumaş organizer sepeti + Kumaş zıbın organizeri + MOBİLYA-ANA MALZEME Oda takımı+ Anne yanı yatağı + Pusetli bebek arabası + Ana kucağı kanguru + Baby nest +
Elif_Eda tirtilinannesii Vallahi ben çok fazla almadı yiğeniöde var 5 aylık onunkilerde geldi çocuk çabuk büyüyor diye ama çok fazla tulum alma ayaklı şrykerle çocuk rahat edemiyor
Reyhandmrl niss123 babynest kullanışlı oluyor mu acaba bazı yorumlarda hiç kullanmayanlar olmuş gereksiz yazanlar olmuş kararsız kaldım
1cocuk1bebekannesi 18-19 haftalıkken bıraz biseyler aldım. Orta boy valiz doldurdum. Çıtçıtlı badi ve tulum alt üst takım ve bı hastane çıkışı 11li,çorap, ağız mendili aldım. 4 yaşında oğlum var oğlumun küçüklük kıyafetleri de vardı. Kızım onları da giycek inşallah ❤️🙏 şuan 21. Haftadayim